14 Ayar Altın Kelepçe Modelleri ve Fiyatları

14 ayar bilezik modelleri ve fiyatları

14 ayar altın kelepçe modelleri, uzun yıllardır kadınların aksesuar seçimlerinde ilk sıralarda yer almayı başarır. Özellikle kadınların stillerini yansıtma noktasında aksesuar modelleri önemli bir yere sahiptir. Özellikle bileğe takılarak kullanılan aksesuar modelleri, her dönem şıklığınızı korumanız yardımcı olur. Kelepçe tasarımları, son dönemlerin dikkat çeken ve sevilerek kullanılan ürünleri arasında yer alır. Gerek yatırım gerekse de kullanım amaçlı olarak satın alınabilen modeller, her dönem kendilerine kullanım alanı bulur. Hem günlük hayatınızda hem özel dönemlerde hem de iş yaşamınızda rahatlıkla kullanım imkanı bulabileceğiniz ürünlerle, tarzınızı yansıtmanıza oldukça kolaydır. Göz dolduran, çarpıcı ve don derece iddialı kelepçe modelleri, kadınların vazgeçilmez aksesuar seçenekleri arasında yer alır. Kombinlerin tamamlayıcı parçası olarak da bilinen 14 ayar altın kelepçeler, yaşamın her alanında farklı stilleri sayesinde kullanım olanağı bulur. Ürünler sadece kendi kullanımlarınız için değil sizin için önem arz eden kişilere hediye edebileceğiniz ideal aksesuar çeşitlerinden de biri olmayı başarır. Modelleri incelerken sevdiğiniz kişilerin stilini de aklınıza getirebilirsiniz. 

Pratik Kullanımlı ve Şık Tasarımlı 14 Ayar Altın Kelepçe Modelleri

Pratik Kullanımlı ve Şık Tasarımlı 14 Ayar Altın Kelepçe Modelleri
Pratik Kullanımlı ve Şık Tasarımlı 14 Ayar Altın Kelepçe Modelleri – Resme Tıklayınız

14 ayar altın kelepçe modelleri sade ya da gösterişli bir stil elde etmek isteyen kadınlar için oldukça idealdir. Modellerin dizayn edilme sürecinde hem yeni dönem trenlerine hem de yeni nesil teknolojilere yer verilir. Bu sayede ortaya son derece şık ve kaliteli tasarımlar çıkar. Ayrıca kişilerin isteklerine göre de şekil alan kelepçe çeşitleri, düğün gibi önemli merasimlerde karşı tarafa hediye edilecek ideal ziynet eşyaları arasında yer alır. Model skalasına ufak çaplı bir göz attığınız zaman karşınıza birbirinden farklı görünüm ve tasarımlara sahip olan seçenekler çıkar.

Detaylı bir şekilde inceleme yaptığınız zaman ürünlerin hem genç nesle hem de orta yaş kesimine hitap ettiğini görebilirsiniz. Altının has renk tonu olan sarının ihtişamı her zaman göz doldurmayı başarır. Altın sarısı renk tonunun yanı sıra beyaz altın ve rose altın gibi ekstra seçeneklere de denk gelmeniz mümkündür. Renk seçeneklerinin bulunması özellikle ürünleri farklı alanlarda kullanmak isteyen kişiler için büyük önem arz eder. Seçenekleri detaylıca inceleyebilirsiniz. 

14 Ayar Altın Kelepçe Modellerinin Sahip Olduğu Özellikler 

14 Ayar Altın Kelepçe Modellerinin Sahip Olduğu Özellikler 
14 Ayar Altın Kelepçe Modellerinin Sahip Olduğu Özellikler – Resme Tıklayınız

Herkes sık sık altın takı alışverişi yapmaz. Bu nedenle ürünler hakkında detaylı bilgiye sahip olmayan kişi sayısı oldukça fazladır. 14 ayar altın kelepçe modelleri, içeriğinde %58,5 oranında saf altın barındırır. Bu saf altın oranını ürünlerin kulp kısımlarına ya da iç bölümlerine bakarak da görmeniz mümkündür. 14 ayar olan bütün ürünlerin bir köşesinde 585 sayısını görmeniz gerekir. Bu sayı aslında ürünlerin milyem yani içindeki saf altın oranını ifade eder. Eğer elinizde yer alan üründe bu sayı mevcut değilse, o ürün 14 ayar değildir. Bu durum gerçek altın olduğu iddia edilen bütün ürünlerde geçerli bir durumdur. Ayar oranı farklı olan her üründe yazan sayı da farklı olur. Bu nedenle model araştırması yaparken ayar durumuna göre kullanılan saf altın oranını ya da milyem değerini iyi bilmeniz gerekir. Aksi takdirde yanlış ürün alma ya da ne yazık ki dolandırılmış olma ihtimaliniz söz konusu olur. Bütün 14 ayar kelepçe seçeneklerini detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. 

Spor Yada Şık Tasarımlarda 14 Ayar Altın Kelepçe Çeşitleri 

Spor Yada Şık Tasarımlarda 14 Ayar Altın Kelepçe Çeşitleri 
Spor Yada Şık Tasarımlarda 14 Ayar Altın Kelepçe Çeşitleri – Resme Tıklayınız

14 ayar kelepçe modellerinin yer aldığı skalaya göz attığınız zaman karşınıza hem spor hem de klasik olarak dizayn edilmiş çok sayıda seçenek çıkar. Modelleri kullanım alanınıza göre inceleme şansınız vardır. Ürünlerin kalınlık oranları modellere göre farklılık gösterir. Bazı seçenekler ince zincir halinde dizayn edilirken bazı seçenekler daha kalın ve gösterişli bir tasarıma sahiptir. Dümdüz ve tek renk bir tasarımda dizayn edilen seçeneklerin sayısı da oldukça fazladır. Bazı tasarımlara ucu açık detaylara yer verilir. Farklılık arayan kadınlar için bu tarz seçenekler yoğun rağbet görür. Altın sarısı renk tonunun gümüş ve rose renk tonlarıyla harmanlandığı modeller hareketli tasarımlar arzu eden kadınlara yöneliktir. Sıralı taşlı, top taşlı, geometrik, çivi ya da piyano gibi farklı figürlerin yer verildiği kelepçeler girdiğiniz her ortamda bambaşka bir hava estirmenize imkan tanır. İncelemeleriniz sırasında tek renk, çift renk hatta üç renk tonunun yer aldığı seçeneklere de göz atabilirsiniz. Modellerin tümünü görselleri başta olmak üzere bütün detaylarla beraber inceleyebilirsiniz. 

14 Ayar Altın Kelepçe Çeşitleri İlerde Zarar Eder Mi? 

14 ayar bilezik modelleri ve fiyatları
14 Ayar Altın Kelepçe Çeşitleri İlerde Zarar Eder Mi? – Resme Tıklayınız

İnsanlar altın bir ürün satın alırken her ne kadar kullanım amacıyla satın alsa da ilerleyen dönemlerde bu üründe kar edip etmeyeceğini merak eder. 14 ayar ürünlerin sadece yatırım odaklı olarak satın alınması doğru değildir. Tüm altın ürünler her zaman değerini korur. 14 ayar altın ürünlerin içerisinde yarısından fazlası saf altın olduğu için piyasadaki değeri her zaman yüksektir. Ancak sadece yatırım yapmak amacıyla satın alırsanız çok yüksek kar elde etme şansınız yoktur. Ayrıca ürünlere verilen el emeği yani işçilik, yatırım noktasında büyük önem arz eder. İşçilik seviyesinin yüksek olduğu modeller, ilerleyen dönemlerde bozdurulurken işçilik oranı size verilecek fiyattan düşülür. Bu durum da zarar etme ihtimaliniz ortaya çıkar. Ancak sade ve düz modellerde kar yapma olasılığınız daha yüksektir. Üstelik gram değeri yüksek olan ürünlerin de satarken daha yüksek değerde olduğu bilinir. Bozdurma yapacağınız zaman birkaç gün güncel kur durumunu takip etmeniz önerilir. Kur seviyesinin düşük olduğu günlerde bozdurma yaptığınız zaman kara geçebilirsiniz. 

Altın Kelepçe Çeşitlerinin Kullanımı ve Bakımı 

Altın Kelepçe Çeşitlerinin Kullanımı ve Bakımı 
Altın Kelepçe Çeşitlerinin Kullanımı ve Bakımı

Altın, dünya üzerinde her zaman en değerli metaller arasında yer almayı başarır. Geçmiş zamanlardan günümüze uzanan süreçte bütün medeniyetler altından yapılmış olan eşyalara fazla önem vermiştir. Bu nedenle satın alma sürecinde gösterilen hassasiyetin kullanım ve bakım sürecinde de gösterilmesi gerekir. 14 ayar altın kelepçe modellerinin kullanımı son derece pratiktir. Özel bir kilit sistemine sahip olan modeller, gün içerisinde güvenli kullanım imkanı sunar. Tek hareketle kapatıp yine tek hareketle açabileceğiniz kelepçe çeşitleri, kapatıldıktan sonra kendiliğinden kilitlenmiş olur. Bu sayede gün içinde kendi başına açılıp düşme ve kaybolma gibi olumsuz durumlar ortaya çıkmamış olur. Ürünleri gece yatarken çıkarmanız tavsiye edilir. Bu şekilde modellerin ezilmesi ya da yamulması önlenmiş olur. Altın ürünler uzun süreli kullanımlardan sonra ilk günkü parlak görünümlerini kaybedebilirler. Onları tekrardan eski parlak hallerine dönüştürmek için evde pratik bir yöntem uygulayabilirsiniz. Bunun için ılık su, bulaşık deterjanı ya da rendelenmiş beyaz sabun yeterli olur. 45 dakika kadar suyun içinde bekletip ovalayabilirsiniz. 

Altın Kelepçe Satın Almadan Önce Ön Planda Tutulması Gereken Detaylar 

Altın Kelepçe Satın Almadan Önce Ön Planda Tutulması Gereken Detaylar 
Altın Kelepçe Satın Almadan Önce Ön Planda Tutulması Gereken Detaylar

Hangi alanda olduğu fark etmeksizin insanlar bir ürün satın alacakları zaman bazı detayları ön planda tutarlar. Bu detaylara doğru şekilde dikkat ettiğiniz zaman seçimlerinizi daha doğru şekilde yapmanız mümkün olur. 14 ayar altın kelepçe satın alırken öncelikle hangi amaçlar satın almak istediğinize karar vermeniz gerekir. Yatırım amacıyla satın alınacak ürünlerin son derece sade ve işçilik olmayan şekilde tasarlanmış olması daha iyi olur. Bu sayede bozdurma yaparken zarar etme olasılığınız en alta indirilir. Eğer kullanım amacıyla satın alacaksanız kendi tarzınızı, kullanım alanınızı ve mevcut takılarınızı göz önünde bulundurabilirsiniz. Ürünleri sevdiğiniz insanlara hediye etmek için inceliyorsanız, karşınızdaki kişinin zevkini ve tarzını ön planda tutmanız gerekir. Kelepçe modellerinin ölçüleri ideal şekilde ayarlanır. Bu sayede kalın ve ince bilekli kadınlar güven içerisinde tercih edebilirler. Ayrıca bilek ölçünüze göre ürün tasarlatma şansınız da vardır. Bununla birlikte ürünleri rahat kombin yapmak adına evde bulunan diğer takı çeşitlerinize yakın seçimler yapabilirsiniz. Geniş yelpaze içerisinde aradığınızı kolayca bulabilirsiniz. 

14 Ayar Altın Kelepçe Fiyatları 

14 ayar bilezik modelleri ve fiyatları
14 ayar bilezik modelleri ve fiyatları – Resme Tıklayınız

Ürünlerin fiyat aralıkları da seçim sürecinin en fazla önem taşıyan detayları arasında yer alır. İnsanlar her üründe olduğu gibi altın kelepçe seçiminde de fiyat skalasını ön planda tutar. Modellerin fiyat aralıklarının şekil almasında pek çok unsur rol oynar. 14 ayar altın kelepçe fiyatları, güncel kur oranlarına göre şekil alır. Kur listesinde meydana gelen artış ve düşüşler fiyat skalası üzerinde de doğrudan etkili olur. Ayrıca ürünlerin kaç gram olduğu, işçilik durumu ve ekstra taş detayları yine satışa sunulacağı fiyatların şekil almasında rol oynar. Mücevher Dünyası’nda sunulan bütün 14 ayar altın kelepçe modelleri, hem fiyat aralıklarıyla hem görünümleriyle hem de özellikleriyle sizlerin beğenisini kazanır. Seçenekleri detaylı bir şekilde inceleyip zevkinize ve bütçenize yönelik bir seçimde bulunabilirsiniz. Seçimlerinizi hem kendiniz hem de sevdiğiniz kişiler için yapabilirsiniz. Aradığınız kelepçe modeli Mücevher Dünyası’nda sizleri beklemekte! 

Mücevher Dünyası ile Güvenli Altın Alışverişi

Sipariş ettiğiniz ya da etmeyi düşündüğünüz bütün ürünler aynı gün stoktan kargoya verilir. Beğendiğiniz model için üretim sürecini beklemenize gerek yoktur. Direkt olarak beğendiğiniz ürün stoklardan temin edilerek sizlere ulaştırılır. Ayrıca bütün ürünlerimiz sigortalı olarak tarafınıza gönderilir. Ödeme kolaylığı olarak kredi kartına 6 taksit imkanı mevcuttur. Ürün satın alırken peşin fiyatına 6 aya kadar taksit yaptırma şansınız vardır. Bu durum yasal prosedürlere göre bazen farklılık gösterebilir. Ayrıca havaleye özel %10 indirim imkanı bulunur. Modellerimizde ölçü değişikliği yaptırma olanağınız mevcuttur. Bunu önceden bildirdiğiniz zaman ürün size istediğiniz ölçülerde gelir. 1952 yılından bu yana aktif olarak hizmet veren Mücevher Dünyası’ndaki bütün ürünler gerçek, TSE ve Ayar damgalı altınlardır.

Akdeniz Bölgesinin en büyük altın mağazası olarak bilinen Mücevher Dünyası, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutar. Ürünler en uygun fiyat garantisine sahiptir. YouTube ve Instagram üzerinden bizi takip ederek güncel fiyatlar ve modellerden haberdar olabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir