14 Ayar Altın Bileklik Modelleri ve Fiyatları

14 bileklik

14 ayar altın bileklik modelleri, hem ileriye dönük yatırım yapmak isteyen hem de kombinlerin şık bir parçayla tamamlamak isteyen kadınların ilk seçimleri arasında yer alır. Farklı görünüm ve detaylara sahip olan bileklik çeşitleri, uzun yıllardır en değerli ziynet takıların başında gelir. Altın eşyalar, yüzyıllardan beridir bütün medeniyetlerde her zaman değer görmeyi başarır. Kolay işlenmesi, şık görünümü ve sürekli olarak değer kazanması insanların ürünlere duyduğu ilgi oranının artış göstermesinde rol sahibi olur. Kendi kullanımınız amacıyla satın almayı düşündüğünüz bileklik modellerini, dilerseniz sevgililer günü ya da yıl dönümü önem arz eden günlerde sevdiğiniz insanlara hediye etmek amacıyla satın alabilirsiniz. Model skalasının son derece geniş olması sayesinde insanlar zevklerine yönelik seçimlerini daha rahat yapabilirler. Ürünlerin tasarımı hem değişen dönem trendlerine hem de kişilerin isteklerine göre şekil alır. Tasarımlara nakış ve ekstra figürler ilave edilerek daha hareketli bir görünüm kazandırmak amaç edinilir. Seçenekleri görselleriyle beraber inceleyip kendiniz ve sevdikleriniz için en doğru modeli bulabilirsiniz. 

Özel Detaylarıyla Beğeni Kazanan 14 Ayar Altın Bileklik Modelleri 

Özel Detaylarıyla Beğeni Kazanan 14 Ayar Altın Bileklik Modelleri 
Özel Detaylarıyla Beğeni Kazanan 14 Ayar Altın Bileklik Modelleri- Resme Tıklayınız

14 ayar altın bileklik seçeneklerini incelediğiniz zaman klasik zincirli tarza sahip olan modellerin yanı sıra sistemleri kelepçeyi andıran modellere de denk gelebilirsiniz. Kelepçe tasarımlar son dönemlerin dikkat çeken ürünlerinin başında gelir. Tasarım olarak iddialı bir yapıya sahip olan ürünler, kişilerin beğenisini kazanır. Çiçek, kaburga, burgu, sıralı, tuğralı ya da sonsuzluk gibi pek çok figürde dizayn edilmiş olan bileklik modeli mevcuttur. Bazı seçeneklerin kulp kısmı isteğe göre ayarlanabilir şekilde tasarlanmıştır. Bu sayede bilek ölçünüze göre ürünü kolayca ayarlama şansınız bulunur.

Ürünlerin her biri özel tasarıma sahiptir. Kalınlıkları modellere göre farklılık gösterir. Seçenekler arasında sade görünümdeki modellerin yanı sıra son derece gösterişli ve dikkat çekici bir yapıya sahip olan modeller de mevcuttur. Ergonomik şekilde tasarlanan modelleri bileğinize kolayca takıp çıkarabilirsiniz. Ayrıca açma kapama kısımları da oldukça pratiktir. 14 ayar altın bileklik çeşitleri, genç nesle ve orta yaş kesimine hitap ederek oldukça geniş bir kitleye uzanır. Bütün modelleri detaylı olarak inceleyip seçimlerinizi yapabilirsiniz. 

14 Ayar Altın Bileklik ile 22 Ayar Bilekliğin Farkları 

14 Ayar Altın Bileklik ile 22 Ayar Bilekliğin Farkları 
14 Ayar Altın Bileklik ile 22 Ayar Bilekliğin Farkları- Resme Tıklayınız

Modelleri birbirinden ayıran pek çok detay bulunur. Gerek görünüm gerek ağırlık gerekse de ayar farkı ürünlerin başka sınıflarda yer almasına neden olur. 22 ayar altın bilezik modelleri, genel olarak ileriye dönük yatırım yapmak amacıyla tercih edilir. 14 ayar bilezik çeşitleri ise kullanım amacıyla takı satın almak isteyen kişilerin beğenisini kazanır. 22 ayar ile 14 ayar arasındaki en büyük fark budur. 22 ayar modeller daha çok yatırım amacıyla satın alındığı için tasarımlar 14 ayara oranla biraz kısıtlı olabilir. Bu nedenle 14 ayar bileklikler daha geniş model seçeneğine sahiptir. Ama ilerleyen dönemlerde aldığınız bilekliği satmak istediğiniz zaman kar yapma şansınız 14 ayar olan modellerde de mevcuttur. Ürünlerin ayar durumu aynı olsa dahi ağırlıklarında farklılıklar görülebilir. Ürünlerin ağır olması alım yaparken fazla para ödemenize neden olur, satım işlemini yaparken ise daha fazla para almanızı sağlar. Modellerin tümünü incelerken kaç gram olduğuna bakabilirsiniz. 

14 Ayar Altın Bileklik Modelleri ve Sahip Olduğu Özellikler 

14 Ayar Altın Bileklik Modelleri ve Sahip Olduğu Özellikler 
14 Ayar Altın Bileklik Modelleri ve Sahip Olduğu Özellikler- Resme Tıklayınız

Modellerin genel anlamda sahip olduğu özellikler benzerlik gösterir. Ancak bazı detaylarından dolayı farklılıklar meydana gelir. 14 ayar altın bilezik çeşitlerinin üretiminde %58,5 oranında saf altın kullanılır. İçeriğinde yer alan saf altın oranının yarıdan yüksek olması ürünlerin değer görmesini sağlar. Bilekliklerin iç kısımlarında ya da kulp bölümlerinde 14 ayar olduğunu ispat eden 585 sayısı yer alır. Eğer elinizdeki bileklikte bu sayı yer almıyorsa 14 ayar olmadığını gösterir. Kelepçe şeklinde dizayn edilmiş olan bileklik modellerinin kulp kısımları özel bir güvenlik sistemine sahiptir. Bu sistem sayesinde ürünleri gün içerisinde güvenle kullanım şansınız oluşur. Açma kapama kısımlarında yer alan güvenlik sistemi, ürünü kapattığınız an kitlenmesini sağlar. Böylece gün içerisinde kullanırken kendiliğinden açılma ya da düşme gibi olumsuz durumlar meydana gelmez. 14 ayar bileklik modellerinin ölçüsü dünya standartlarına göre şekil alır. Bu sayede hem ince bilekli hem de kalın bilekli kadınlar, bileklik modelleri arasında rahatça seçim yapabilir. Ürünleri merak ettiğiniz detaylarla inceleyip seçim yapabilirsiniz. 

Bileğinize Uygun Bileklik Ölçüsü Nasıl Hesaplanır? 

Bileğinize Uygun Bileklik Ölçüsü Nasıl Hesaplanır?
Bileğinize Uygun Bileklik Ölçüsü Nasıl Hesaplanır?- Resme Tıklayınız

Bazı kadınlar ince bilek yapısına, bazı kadınlar ise kalın bilek yapısına sahiptir. Durum böyle olunca ideal bileklik ölçüsü kadınlarda büyük merak uyandırır. 14 ayar altın bileklik seçimi yaparken de önem arz eden ölçü unsurunu basit bir şekilde hesaplama şansınız vardır. Bu sayede özellikle internet ortamında yapacağınız alışverişlerinizde bileğiniz için en uygun ölçüyü kolayca verme imkanınız ortaya çıkar. Bileklik ölçüsü öğrenmek uygulanacak en basit yöntem, daha önce kullandığınız bilekliğin ölçüsünü almaktır. Bunun için bilekliği yatay bir şekilde düz zemin üzerine koymanız gerekir. Daha sonra bilekliğin iç kısmının en geniş bölümünün çapını mm cinsinden çıkarmalısınız. Ölçü skalası üzerinden kontrol edip uygun ölçüyü belirleyebilirsiniz. Bir başka yöntem ise el şeklinizle ölçmedir. Bütün parmaklarınızı birleştirip, avuç içinizi yukarı bakacak şekilde elinizi sabitleyin. Başparmağınızın kök kısmından elinizi bir ip ya da mezura yardımıyla sarın. Bu sayede bileğinizin çevresini ölçmüş olursunuz. Bu işlemi iple yapacaksanız, ipi kesip sonrasında cetvel yardımıyla ölçebilirsiniz. Ölçünüzü bildiğinizde doğru seçimler yapabilirsiniz. 

Taşlı ve Taşsız Şekilde Dizayn Edilen 14 Ayar Altın Bileklik Modelleri 

Taşlı ve Taşsız Şekilde Dizayn Edilen 14 Ayar Altın Bileklik Modelleri 
Taşlı ve Taşsız Şekilde Dizayn Edilen 14 Ayar Altın Bileklik Modelleri- Resme Tıklayınız

Bütün altın ziynet takılar, taşlı ya da taşsız  olarak dizayn edilir. Özellikle parlak ve göz kamaştırıcı takılar kullanmayı seven kadınlar için taşlı modeller oldukça popülerdir. Modeller klasik altın sarısı renk seçeneğinin yanı sıra rose altın ya da beyaz altın gibi değişik tasarımlara sahiptir. Ayrıca bazı çeşitlerde ekstra renkli taş detaylarına yer verilir. Genel olarak beyaz taş detayına sahip olan 14 ayar altın bileklik modelleri, kadınların beğenisini kazanır. Bazı modellerde sıralı küçük taş detayı, bazı modellerde ise daha büyük ebatlı taş detayları bulunur. Bazı seçenekler ise tamamen düz bir tasarıma sahiptir. Taş detayının yer verilmediği seçeneklerde özel nakışlar ve işlemeler mevcuttur. Ufak top figürleri taş kullanılmadan tasarlanmış olan bilezik modellerinde hareketli bir görünüme imza atar. Parlak taşların yanı sıra simli detayların bulunduğu seçenekler de son derece dikkat çekicidir. Ürünleri günlük hayatınızda, iş dünyanızda ve özel yaşantınızda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bütün seçenekleri detaylı bir şekilde inceleyerek zevkinize ve giyim stilinize uygun seçimler yapabilirsiniz. 

Altın Bileklik Satın Alırken Göz Önünde Bulundurulması Gereken Detaylar 

Altın Bileklik Satın Alırken Göz Önünde Bulundurulması Gereken Detaylar 
Altın Bileklik Satın Alırken Göz Önünde Bulundurulması Gereken Detaylar- Resme Tıklayınız

Kadınlar için aksesuar seçim süreci son derece zahmetli ve hassas geçer. Söz konusu bir de altın takılar arasında seçim yapmak olunca bu durum daha zahmetli bir hale gelir. 14 ayar altın bileklik satın alacağınız zaman bazı unsurları göz önünde bulundurmanız tavsiye edilir. Bu unsurları bildiğiniz takdirde arayışlarınız için en uygun seçeneği daha rahat bulma imkanınız oluşur. Öncelikle ürünü hangi amaçla satın almak istediğinize karar vermeniz gerekir. Yatırım ya da kullanım amacıyla satın alınacak ürünler arasında bazı farklılıklar bulunur. İlerleyen zamanlara yatırım yapmak için satın almayı düşündüğünüz ürünlerin sade bir tasarıma sahip olması gerekir. İşçilik, taş ve sim gibi detaylar satış işlemi yapacağınız zaman zarar etmenize neden olabilir. Kullanım amacıyla ürün almak için ise bu tarz detaylara odaklanmanıza gerek yoktur. Stilinize uygun seçimler yapmanız yeterli olur. Ancak bilek ölçüsü ve ürünlerin ağırlığı gibi teknik detaylar seçim sürecinin en önemli unsurları arasında yer alır. Doğru noktaları dikkate aldığınız takdirde doğru seçimlerde bulunabilirsiniz. 

14 Ayar Altın Bileklik Fiyatları 

14 Ayar Altın Bileklik Fiyatları 
14 Ayar Altın Bileklik Fiyatları- Resme Tıklayınız

Fiyat aralıkları her üründe olduğu gibi altın takı seçiminde önemli bir yere sahiptir. 14 ayar altın bileklik fiyatlarının şekil almasında pek çok unsur rol sahibi olur. Güncel kur oranları, altın takıların fiyatlarının belirlenmesinde şüphesiz en önemli detaydır. Kur oranında meydana gelen artışlar ve düşüşler ürünlerin satışa sunulduğu rakamların da farklı şekil almasında etkili olur. Bununla birlikte ürünlerin kaç gram olduğu, fiyat aralıklarına etki eden unsurlardan biridir. Ağır olan modellerin fiyatları da bir tık daha pahalı olur. Ayrıca işçilik ve taş detayları da ürünlerin satıldığı rakam aralıklarına doğru orantıda etki eder. Mücevher Dünyası’nda en uygun fiyat garantisiyle sizlere sunulmuş olan bütün 14 ayar altın bileklik modellerini, fiyat aralıkları başta olmak üzere tüm detaylarla birlikte inceleyebilirsiniz. Yaptığınız incelemeler sonucunda bütçeniz ve diğer kriterleriniz için uygun bir seçenek kolayca bulabilirsiniz. 

Mücevher Dünyası ile Güvenli Altın Alışverişi

Sipariş ettiğiniz ya da etmeyi düşündüğünüz bütün ürünler aynı gün stoktan kargoya verilir. Beğendiğiniz model için üretim sürecini beklemenize gerek yoktur. Direkt olarak beğendiğiniz ürün stoklardan temin edilerek sizlere ulaştırılır. Ayrıca bütün ürünlerimiz sigortalı olarak tarafınıza gönderilir. Ödeme kolaylığı olarak kredi kartına 6 taksit imkanı mevcuttur. Ürün satın alırken peşin fiyatına 6 aya kadar taksit yaptırma şansınız vardır. Bu durum yasal prosedürlere göre bazen farklılık gösterebilir. Ayrıca havaleye özel %10 indirim imkanı bulunur. Modellerimizde ölçü değişikliği yaptırma olanağınız mevcuttur. Bunu önceden bildirdiğiniz zaman ürün size istediğiniz ölçülerde gelir. 1952 yılından bu yana aktif olarak hizmet veren Mücevher Dünyası’ndaki bütün ürünler gerçek, TSE ve Ayar damgalı altınlardır. Akdeniz Bölgesinin en büyük altın mağazası olarak bilinen Mücevher Dünyası, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutar. Ürünler en uygun fiyat garantisine sahiptir. YouTube ve Instagram üzerinden bizi takip ederek güncel fiyatlar ve modellerden haberdar olabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir