14 Ayar Altın Beştaş Yüzük Modelleri ve Fiyatları

14 Ayar Altın Beştaş Yüzük

14 ayar altın beştaş yüzük modelleri, tıpkı diğer altın ürünlerde olduğu gibi yoğun rağbet görmeyi başarır. Pek çok yıldır insanlar için en önemli madenler arasında yer alan altın, çeşitli takı modellerinde de kullanılarak günümüze kadar ulaşmıştır. Özellikle kadınlar tarafından sık sık kullanılan yüzük modellerine benzersiz bir hava katmayı başaran altın madeni, günümüzde de oldukça değerli olmasıyla ön plana çıkar. Göze hitap eden renk tonunun yanı sıra kolay işlenmesi ve uzun süre dayanıklı olması da altından yapılan yüzük seçeneklerinin tercih edilmesi üzerinde etkili bir rol oynar. Ayrıca değerli olması ve yatırım amaçlı olarak da kullanılabilir olması kişiler için büyük oranda avantaj sağlar. Geniş model skalası sayesinde zevkinize ve stilinize hitap eden ürünü oldukça kısa bir zaman dilimi içerisinde kolayca bulmanız mümkün olur.

Kadınların Vazgeçilmez Parçası 14 Ayar Altın Beştaş Yüzük Modelleri

Kadınların Vazgeçilmez Parçası 14 Ayar Altın Beştaş Yüzük Modelleri
Kadınların Vazgeçilmez Parçası 14 Ayar Altın Beştaş Yüzük Modelleri – Ürünleri Görmek İçin Resme Tıklayın

Biçim, görünüm ve özellikleri gibi birçok farklı açıdan değişiklik gösterebilen 14 ayar altın beştaş yüzük seçenekleri arasında her tarza ve zevke hitap eden modeller yer alır. Mücevher Dünyası’nın sunduğu geniş ürün yelpazesi sayesinde herkes kendi istediği ürünü kolaylıkla bulma imkanını elde eder.

Bu yüzük modellerinin üretimi yapılırken çoğunlukla swarovski, pırlanta ve zirkon taşının kullanımı tercih edilir. Kaliteli ve şık duruşuyla göz dolduran yüzük çeşitleri, her dönem yoğun ilgi odağı olmayı başarır. Evlilik teklifi, nişan ya da özel günlerde kadınların adeta gözde parçası haline gelen bu yüzükler; kombinlerinizin tamamlayıcısı olarak dikkatleri üzerinizde toplamanıza olanak sağlar. Taşların estetik bir dizilişe sahip olmasının yanında siyah, gümüş ve turkuaz gibi renk tonlarını bulundurması da kullanıcıların büyük oranda beğenisini kazanır.

14 Ayar Altın Beştaş Yüzükler ve Sahip Olduğu Özellikler

14 Ayar Altın Beştaş Yüzükler ve Sahip Olduğu Özellikler
14 Ayar Altın Beştaş Yüzükler ve Sahip Olduğu Özellikler – Ürünleri Görmek İçin Resme Tıklayın

Gerek gün içerisinde aksesuar amaçlı gerekse ileriye yönelik yatırım amaçlı olarak tercih edilebilen 14 ayar altın beştaş yüzükler, pek çok kadının favorileri arasında yer almayı başarır. Bu yüzük çeşitlerinin saflık derecesinin %53 olduğu, yani içerisinde %53 oranında saf altın miktarı bulundurduğu bilinir. 14 ayar altın seçenekleri toplamda 585 milyem değerine sahip olmasıyla ön plana çıkar. Dilerseniz bu sayıyı yüzük modellerin iç kısmında detaylı şekilde görebilirsiniz. Saflık oranı pek fazla olmadığı için bu yüzük çeşitlerinin satış fiyatı da ortalama miktarlarda belirlenir. Bu durumda 14 ayar altın beştaş modellerinin sıklıkla tercih edilmesi üzerinde etkili olur. Herhangi bir kararma sorununun gerçekleşmediği bu yüzük seçeneklerinde zaman içerisinde parlaklıklarında solma gibi durumlar meydana gelebilir. Kendi evinizde ılık bir su ve bulaşık deterjanı yardımıyla ürünleri kısa sürede ilk günkü parlaklıklarına ulaştırabilirsiniz. Yüzüklerin zarar görmemesi adına iş yaparken ya da gece yatarken parmağınızdan çıkarmanız önerilir.

14 Ayar Beştaş Yüzüklerin Belirlenen Fiyat Aralıkları ve Seçim Detayları

14 Ayar Beştaş Yüzüklerin Belirlenen Fiyat Aralıkları ve Seçim Detayları
14 Ayar Beştaş Yüzüklerin Belirlenen Fiyat Aralıkları ve Seçim Detayları – Ürünleri Görmek İçin Resme Tıklayın

Oldukça geniş bir fiyat skalasına sahip olan 14 ayar altın beştaş yüzük çeşitleri, her dönem popülerliğini korumayı başarır. Yüzükte bulunan saf altın miktarının değeri ile doğru orantılı şekilde belirlenen ürün fiyatları arasında kendi bütçenize uygun olan seçeneği Mücevher Dünyası sayesinde kısa sürede bulup satın alabilirsiniz. Bu yüzük modelleri arasından seçim yaparken dikkat etmeniz gereken bazı hususlar vardır. Bunların başında ise ölçü unsuru gelir. Kendi parmağınızın ölçüsü ile alacak olduğunuz yüzüğün ölçüsünün uyumlu olması oldukça önemlidir. Yüzüğün büyük ya da küçük gelmesi gibi durumlarda istemediğiniz sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Kadınların en çok ilgi gösterdiği altın yüzükler, zarif ve şık duruşuyla herkesi büyüler. Bu nedenle ihtişamlı seçenekler de fazlasıyla göz önünde olur. Küçük detaylara dikkat ederek kendiniz için en uygun olan yüzük modelini bulabilirsiniz.

Mücevher Dünyası ile Güvenli Altın Alışverişi

Sipariş ettiğiniz ya da etmeyi düşündüğünüz bütün ürünler aynı gün stoktan kargoya verilir. Beğendiğiniz model için üretim sürecini beklemenize gerek yoktur. Direkt olarak beğendiğiniz ürün stoklardan temin edilerek sizlere ulaştırılır. Ayrıca bütün ürünlerimiz sigortalı olarak tarafınıza gönderilir. Ödeme kolaylığı olarak kredi kartına 6 taksit imkanı mevcuttur. Ürün satın alırken peşin fiyatına 6 aya kadar taksit yaptırma şansınız vardır. Bu durum yasal prosedürlere göre bazen farklılık gösterebilir. Ayrıca havaleye özel %10 indirim imkanı bulunur. Modellerimizde ölçü değişikliği yaptırma olanağınız mevcuttur. Bunu önceden bildirdiğiniz zaman ürün size istediğiniz ölçülerde gelir. 1952 yılından bu yana aktif olarak hizmet veren Mücevher Dünyası’ndaki bütün ürünler gerçek, TSE ve Ayar damgalı altınlardır.

Akdeniz Bölgesinin en büyük altın mağazası olarak bilinen Mücevher Dünyası, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutar. Ürünler en uygun fiyat garantisine sahiptir. YouTube ve Instagram üzerinden bizi takip ederek güncel fiyatlar ve modellerden haberdar olabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir