14 Ayar Altın Baget Yüzük Modelleri ve Fiyatları

Pırlanta Yüzük Nasıl Anlaşılır

Her zevke ve yaşa hitap edecek şekilde tasarlanan altın baget yüzükler, diğer modellere göre daha farklı bir görünüme sahip olmasıyla bilinir. Klasik yüzük tasarılarının yanı sıra modern çizgiler ile harmanlanmış olan pırlanta kesimi, altın baget yüzüklerin her dönem ön planda olması üzerinde etkili rol oynar. Yüzüğün dikkat çeken halka kısmının altın madeni işlenerek elde edilmesi, zarif görünümde olmasını sağlar. Ayrıca taş kısmında ise ihtişamlı renk tonlarının kullanıldığı 14 ayar altın baget yüzük modelleri, yıllar boyu pek çok kişinin bir numaralı seçimi halindedir. Tasarımıyla herkesi kendine hayran bırakan bu yüzük seçenekleri hakkındaki detayları öğrenmek için içeriğimizi incelemeniz yeterli olacaktır.

Estetik Tasarımları ve Şık Görünümleriyle 14 Ayar Altın Baget Yüzük Modelleri

14 Ayar Altın Baget Yüzük Modelleri
14 Ayar Altın Baget Yüzük Modelleri

Alışılmışın dışında tasarımları ve estetik görünümleriyle oldukça geniş bir kesim tarafından tercih edilen altın baget yüzük çeşitleri, her sezonun trend modelleri arasında yer almayı başarır. Çoğunlukla özel günlerde kadınların vazgeçilmez parçası olan bu modeller, iddialı tasarımlarıyla göz doldurur. Mor, turkuaz ya da yeşil gibi renkleriyle göze hitap eden aget yüzükler; taşların farklı dizilim tasarımlarıyla da çoğu kişinin beğenisini kazanmayı başarır. Mücevher Dünyası’nın sahip olduğu geniş ürün yelpazesi sayesinde siz de kendi tarzınıza uygun olan seçeneği kolaylıkla bulabilirsiniz.

Kare görünümüyle oldukça zarif bir duruşa sahip olan modeller, pırlantanın farklı kesim türü olan baget tasarımında bulunan ürünlerdir. Kare pırlanta olarak da bilinen baget kesim şekli, çarpıcılığıyla son yıllarda revaçtadır. Kesim şekli ve derinli sebebiyle oluşan ışık yansıması herkesi etkiler. Klasik pırlantadan daha sarımsı tonda tasarlanan bu ürünler arasından, istediğiniz gibi inceleme yaparak kendinize hitap eden seçeneğe rahatça ulaşabilirsiniz.

Çarpıcı Özellikleriyle 14 Ayar Altın Baget Yüzük Çeşitleri

Çarpıcı Özellikleriyle 14 Ayar Altın Baget Yüzük Çeşitleri
Çarpıcı Özellikleriyle 14 Ayar Altın Baget Yüzük Çeşitleri

Her döneme damga vuran bu altın baget yüzükler, hem günlük yaşantıda takı amaçlı olarak hem de ileriki yıllarda yatırım amaçlı olarak kullanılmaya elverişlidir. Dünya çapında da sıklıkla tercih edilen 14 ayar altın baget yüzük seçenekleri, ortalama %53 oranında altın materyali içermesi ile ön plana çıkar. Yani, bilinen saflık seviyesi de %53’tür. 585 milyem değerini içeriğinde barındıran yüzük modellerinin iç tarafında bu sayıyı görebilirsiniz. Saflık oranı ortalama bir değerde bulunduğu ve fazla yüksek düzeyde olmadığı için bu altın baget yüzüklerin fiyatı daha uygun miktarlarda belirlenir. Herhangi bir kararma sorunu yaşanmayan bu ürünlerde zaman geçtikçe parlaklık oranında azalma meydana gelebilir. Bu tip bir durumla karşılaştığınız zamanlarda evde bulunan bulaşık deterjanı ve ılık su yardımıyla hafifçe ovalayarak ürünü ilk günkü parlaklığına kavuşturabilirsiniz. Ayrıca isteğinize bağlı olarak bir kuyumcu aracılığıyla da parlatma işlemini halledebilirsiniz. Oldukça kıymetli parçalar olan bu baget yüzükleri yatarken ya da iş yaparken çıkarmanız, ürünlerin zarar görmesini engeller.

14 Ayar Altın Baget Yüzük Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

14 Ayar Altın Baget Yüzük Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler
14 Ayar Altın Baget Yüzük Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Kullanıcılar genellikle altın gibi değerli ve kıymetli parçaların seçimini yaparken hem daha hassas hem de daha dikkatli davranırlar. Elbette baget yüzük modellerini incelerken göz önünde bulundurmanız gereken bazı detaylar vardır. Bu detayların başında ölçü unsuru yer alır. Parmak ölçünüzü doğru ve eksiksiz şekilde alırsanız yüzük alırken de kendiniz için en uyumlu olan modeli bulabilirsiniz. Böylelikle gün içinde bu yüzüklerin kullanımında herhangi bir sorunla karşılaşmazsınız. Baget kesimin tam 14 faset kesim yüzeyini içerisinde bulundurması yüzüğün ışığı yansıtma seviyesi için oldukça önemlidir. Bu sebeple ürünün hakiki pırlanta olduğuna ve el işçiliğine de dikkat etmelisiniz. Ürünlerin berraklığını göz önüne serebilmesi için çizik gibi hasarlı bir kısmının bulunmaması gerekir. Yüzük seçimi yaparken bu detayları ön planda tutmanız daha doğru kararlar vermenizi sağlayacaktır.

14 Ayar Altın Baget Yüzük ve Sahip Olduğu Fiyat Skalası

14 Ayar Altın Baget Yüzük ve Sahip Olduğu Fiyat Skalası
14 Ayar Altın Baget Yüzük ve Sahip Olduğu Fiyat Skalası

Kullanım ya da yatırım amaçlı olarak müşteriler tarafından satın alınan baget yüzük çeşitleri, oldukça geniş bir fiyat skalasına sahiptir. Ancak bu ürünlerin fiyatlarını ve fiyat aralıklarını etkileyen bazı etmenler bulunur. Örneğin kur durumu bu tip altın ürünlerin fiyatını direkt olarak etkiler. Bu sebeple de ürünlerin fiyatları arasında sık sık değişiklikler ve güncellemeler gündeme gelir. Mücevher Dünyası’nda bulunan yüzükler uygun fiyatlarla kullanıcılara sunulur. İşçilik oranı ve model tasarımına göre değişen fiyatlar arasında kendi bütçenize en çok hitap edeni belirleyip satın alabilirsiniz.

Mücevher Dünyası ile Güvenli Altın Alışverişi

Sipariş ettiğiniz ya da etmeyi düşündüğünüz bütün ürünler aynı gün stoktan kargoya verilir. Beğendiğiniz model için üretim sürecini beklemenize gerek yoktur. Direkt olarak beğendiğiniz ürün stoklardan temin edilerek sizlere ulaştırılır. Ayrıca bütün ürünlerimiz sigortalı olarak tarafınıza gönderilir. Ödeme kolaylığı olarak kredi kartına 6 taksit imkanı mevcuttur. Ürün satın alırken peşin fiyatına 6 aya kadar taksit yaptırma şansınız vardır. Bu durum yasal prosedürlere göre bazen farklılık gösterebilir. Ayrıca havaleye özel %10 indirim imkanı bulunur. Modellerimizde ölçü değişikliği yaptırma olanağınız mevcuttur. Bunu önceden bildirdiğiniz zaman ürün size istediğiniz ölçülerde gelir. 1952 yılından bu yana aktif olarak hizmet veren Mücevher Dünyası’ndaki bütün ürünler gerçek, TSE ve Ayar damgalı altınlardır.

Akdeniz Bölgesinin en büyük altın mağazası olarak bilinen Mücevher Dünyası, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutar. Ürünler en uygun fiyat garantisine sahiptir. YouTube ve Instagram üzerinden bizi takip ederek güncel fiyatlar ve modellerden haberdar olabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir