Turuncu Saçı Küllü Sarı Yapmak İçin Tavsiyeler

Turuncu Saçı Küllü Sarı Yapmak İçin Tavsiyeler

Turuncu saçı küllü sarı yapmak, saç renginden memnun olmayan kadınların planları arasında yer alır. Saçtaki mevcut turunculardan kurtulup yepyeni bir küllü sarıya geçiş yapmak, düşünüldüğü kadar kolay olmayabilir. Ancak pek çok kadının sonuçtan mutluluk duyduğu söylenebilir. Özellikle saçında değişiklik yapmak isteyenlerin ilgisini çeken küllü sarı, son dönemin popüler renklerinden biridir. Doğal ve sıcak görünümüyle farkını ortaya koyan küllü sarı, turuncu ya da farklı boyalar nedeniyle saçta kalan turuncumsu tonların giderilmesini sağlar. Boyama işlemini kuaföre gitmeden kendi başına halletmeyi düşünen kişiler, uygulama ipuçları ve önemli tüyolar sayesinde başarılı bir işlem gerçekleştirir. Peki, turuncu saçı küllü sarı yapabilmek için tavsiye edilenler nelerdir? Bu süreçte nelere dikkat edilmelidir? Aklınızı kurcalayabilecek tüm soruların cevabı bu yazımızda sizlerle.

Turuncu Saçı Küllü Sarı Yapmak İçin Uygulanması Gerekenler

Kadınların birçoğu, turuncu saçı küllü sarıya dönüştürmenin aşamalarını merak eder. Tek başınıza ya da yardım alabileceğiniz herhangi biriyle işlemi kısa sürede gerçekleştirmeniz mümkündür. Boyama sürecinin istediğiniz şekilde sonuçlanması için bazı noktalara dikkat etmeniz gerekir. Küllü sarıya geçiş yapacakların uygulaması gerekenleri aşağıdaki gibi sıralayabiliriz:

Turuncu Saçı Küllü Sarı Yapmak İçin Saç Açıcı Kullanmak

Evde yapılan boyama işlemlerinin en kritik adımı, saç açıcı kullanımı olur. Gereğinden fazla süre saçta bekletilen saç açıcılar, saçın yanmasına yol açar. Bu nedenle saç açıcı kullanımında çok dikkatli davranılması gerekir. Saç açıcı kullanacaklar, saç uzunluğu ve rengine göre 30-45 dakika arası bir süre ürünü saçta bekletmelidir. Daha sonra su yardımıyla yıkayıp kuruttuktan sonra saçı bir sonraki işlem için hazır hale getirirsiniz. Az uygulanan ya da kısa süreli bekletilen saç açıcılarda, yeterli sarı tonlarına ulaşılamaz. Bundan dolayı saçınız için gerekli saç açıcı miktarını ve süresini öğrenmelisiniz.

Turuncu Saçı Küllü Sarı Yapmak İçin Saç Açıcı Kullanmak
Turuncu Saçı Küllü Sarı Rengine Dönüştürmek İçin Saç Açıcı Kullanmak

Küllü Cila Uygulaması Yapmak

Saç açıcı uygulamasından sonra sarıya dönen saçlara yalnızca küllü tonlar eklemek gerekir. Bunun için külü saç boyaları ile saça cila yapmanız yeterlidir. Saç ucundan başlayarak sırasıyla uçlar, orta bölgeler ve diplere küllü saç boyası sürülür. Yaklaşık 25-30 dakika beklenir. Açık ya da koyu ton isteğine göre farklı boyaların kullanılması önerilir.

Turuncu Saçı Küllü Sarı Yaptıktan Sonra Gerekli Bakım Tüyoları

Her boyama işleminde olduğu gibi turuncu saçı küllü sarı yapmak için uygulanan boyadan sonra da saçı toparlamak gerekir. Bundan ötürü boyanın ardından mutlaka bakım kremi kullanılarak saç beslenmelidir. Beslenen saç kısa sürede onarılarak sağlıklı bir görünüme kavuşur. Böylece küllü sarı tonlarındaki saçlarınız daha bakımlı ve canlı görünür. Bunun yanı sıra saçta tekrardan turuncu tonlar oluşmaması için mavi şampuan kullanımı tavsiye edilir. Saç üzerindeki turunculukları yok eden mavi şampuan, aynı zamanda saçı nötralize ederek güzelce temizler. Bu sayede küllü sarının saçınızda kalma süresi de büyük oranda artar. Evde Saç Bakımı Nasıl Yapılır? başlıklı içeriğimizi de incelemek isteyebilirsiniz.

Turuncu Saçı Küllü Sarı Yaptıktan Sonra Gerekli Bakım Tüyoları
Turuncu Saçı Küllü Sarı Yaptıktan Sonra Gerekli Bakım Tüyoları

Turuncu ya da farklı renkte boyaların akması sonucu saçta ortaya çıkan turunculuklar, kadınların ortak problemi haline gelir. Turuncu saçı küllü sarı yapmak için tavsiye ve ipuçlarını öğrenerek saçlarınızdaki bakımsız görüntüden anında kurtulabilirsiniz.

Mücevher Dünyası ile Güvenli Altın Alışverişi

Sipariş ettiğiniz ya da etmeyi düşündüğünüz bütün ürünler aynı gün stoktan kargoya verilir. Beğendiğiniz model için üretim sürecini beklemenize gerek yoktur. Direkt olarak beğendiğiniz ürün stoklardan temin edilerek sizlere ulaştırılır. Ayrıca bütün ürünlerimiz sigortalı olarak tarafınıza gönderilir. Ödeme kolaylığı olarak kredi kartına 3 taksit imkanı mevcuttur. Ürün satın alırken peşin fiyatına 6 aya kadar taksit yaptırma şansınız vardır. Bu durum yasal prosedürlere göre bazen farklılık gösterebilir. Ayrıca havaleye özel %10 indirim imkanı bulunur. Modellerimizde ölçü değişikliği yaptırma olanağınız mevcuttur. Bunu önceden bildirdiğiniz zaman ürün size istediğiniz ölçülerde gelir. 1952 yılından bu yana aktif olarak hizmet veren Mücevher Dünyası’ndaki bütün ürünler gerçek, TSE ve Ayar damgalı altınlardır.

Akdeniz Bölgesinin en büyük altın mağazası olarak bilinen Mücevher Dünyası, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutar. Ürünler en uygun fiyat garantisine sahiptir. YouTube ve Instagram üzerinden bizi takip ederek güncel fiyatlar ve modellerden haberdar olabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir