Yılancık Taşı Hakkında Bilmeniz Gerekenler

yılancık taşı

Strese ve ağrılara şifa olan Yılancık taşlarının alternatif tıpta önemli bir rolü vardır. Fiziksel, ruhsal ve zihinsel açıdan bu taşın pek çok yararı bulunmaktadır. Şifa amacıyla kullanılan Yılancık taşları takı ve aksesuarlarda yer alabilir. Bu taşlar çevremize iyi enerjilerini yayar. Gün boyu sakin kalmamıza yardımcı olur. Fiyatı, takı çeşitleri, özellikleri, renkleri ve faydaları merak edilen bu doğal taş hakkında sizleri bilgilendirmek istiyoruz. İşte, Yılancık taşı hakkında bilmeniz gerekenler!

Yılancık Taşı Faydaları Nelerdir?

yılancık taşı
Yılancık Taşı

Yılancık taşlarının strese iyi geldiği ve ağrıları azalttığı bilinir. Mide hastalıklarına da iyi gelen bu taşlar, hekimlerin dahi şifa bulamadığı dertlere şifa olabilir. Böcek sokması, zehirlenme, büyü, nazar gibi durumlarda etkisini gösterir. Kişiye huzur ve sakinlik verir. Değişken ruh halini dengeler ve uzlaşma becerisini geliştirir.

Vücuttaki ağrılı bölgenin üzerine yerleştirildiğinde, o bölgedeki ağrıyı dindirdiği görülür. Ciltteki yaralara şifa olur. Bağışıklık sistemini güçlendirir. Sigara, alkol, kıskançlık gibi bağımlılıklardan kurtulmayı sağlar. Tahıl ürünlerinin gelişimine destek olur. Kan miktarını arttırma özelliğine de sahip olan bu taşın, organların sağlığına katkısı büyüktür.

Yılancık Taşının Özellikleri Nelerdir?

Şifa verdiğine inanılan Yılancık taşları, bedene, zihne ve ruha iyi gelir. Bu taş asırlardır hekimlerin çözüm bulamadığı hastalıkların iyileştirilmesinde kullanılmıştır. Orta Doğu ülkelerinde nazardan ve büyüden koruduğuna inanılır. Bazı ülkelerde bereket getirdiğine inanılır ve genellikle tahıl kaplarının içinde saklanır. ABD, Kanada, Rusya, İsviçre, İtalya ve Afrika Kıtası’ndan çıkarılır. Esasında canlı ve organik bir nesnedir ve fosilimsi bir yapıda görülür. Canlı bir yapıda olan yılancık, dişi ve erkek türlerinde satılmaktadır. Bahar dönemlerinde doğum yaparak ürerler. İlk meydana geldikleri anda pembe ve beyazdırlar, sonrasında negatif enerjiyi çektikçe renk değiştirirler. Kutsal kabul edilen Yılancık taşları yenilenmemizi sağlar.

Yılancık Taşı Renkleri ve Türleri Nelerdir?

Orijinal bir yılancık taşının deniz kabuğunu andıran spiral ve ovalimsi bir şekli vardır. Beyaz, sarı, kahverengi ve mavi renklerini içerir. Alt kısmı tamamen beyazdır. Salyangoza benzeyen bu taşların canlı olduğu sanılmaktadır. Her bahar mevsiminde üreyen bu canlıların dişi ve erkek türleri olur.

Yılancık Takı ve Mücevher Modelleri

Yılancık taşları, hem günlük kullanıma uygun hem de özel davetlerde şıklığımızı tamamlayacak mücevherlerde kullanılmaktadır. Yılancık taşı kolye modellerinde özgün tasarımlar karşımıza çıkabilir. Yılancık taşı yüzük tasarımları taşın farklı şekillerde nasıl kullanılabileceğini en güzel şekilde yansıtır. Yılancık taşı küpe ve Yılancık taşı bileklik modelleri en beğenilen tasarımlarla yüzlerce farklı şekilde hazırlanır.

Yılancık Taşı Fiyatı Ne Kadar?

Yılancık taşını doğal taş satışı yapan dükkanlarda, bijuterilerde, kuyumcularda ve online alışveriş platformlarında bulmak mümkündür. Ortalama 30-40 liraya kütle taşları satılmaktadır. Başucuna koyulan enerji taşları işlenmemiş ve şekilsiz olmaktadır. Takı fiyatları her bütçeye uygun şekilde mağazaya göre değişmektedir. Yılancık, diğer değerli taşlarla ve gümüş gibi madenlerle birlikte kullanılabilir. Bu mücevherlerin fiyatı üründeki taşların fiyatıyla birlikte daha yüksek olabilir.

Mücevher Dünyası ile Güvenli Altın Alışverişi

Sipariş ettiğiniz ya da etmeyi düşündüğünüz bütün ürünler aynı gün stoktan kargoya verilir. Beğendiğiniz model için üretim sürecini beklemenize gerek yoktur. Direkt olarak beğendiğiniz ürün stoklardan temin edilerek sizlere ulaştırılır. Ayrıca bütün ürünlerimiz sigortalı olarak tarafınıza gönderilir. Ödeme kolaylığı olarak kredi kartına 3 taksit imkanı mevcuttur. Ürün satın alırken peşin fiyatına 3 aya kadar taksit yaptırma şansınız vardır.

Bu durum yasal prosedürlere göre bazen farklılık gösterebilir. Ayrıca havaleye özel %10 indirim imkanı bulunur. Modellerimizde ölçü değişikliği yaptırma olanağınız mevcuttur. Bunu önceden bildirdiğiniz zaman ürün size istediğiniz ölçülerde gelir. 1952 yılından bu yana aktif olarak hizmet veren Mücevher Dünyası’ndaki bütün ürünler gerçek, TSE ve Ayar damgalı altınlardır.

Akdeniz Bölgesinin en büyük altın mağazası olarak bilinen Mücevher Dünyası, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutar. Ürünler en uygun fiyat garantisine sahiptir. YouTube ve Instagram üzerinden bizi takip ederek güncel fiyatlar ve modellerden haberdar olabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir