Rüyada Birinden Altın Almak Ne Anlama Gelir?

Rüyada Birinden Altın Almak Ne Anlama Gelir?

Rüyada birinden altın almak, rüya sahibi için iyiye ve hayra yorulan rüyalardan bir tanesidir. Bu rüyayı gören kişinin gerçek hayatında bir başkası onun yolundan ve izinden gitmektedir. Rüya sahibinin tavrını ve sergilemiş olduğu tutumları çok severek kendisine örnek almaktadır. O kişi, hayatı boyunca rüya sahibi gibi bir yaşantı sürmek istemekte ve ona özenerek, onu taklit ederek hayatına devam etmektedir.

Rüyada Birinden Altın Almak / Külçe Şeklinde Altın Almak Ne Demektir?

Rüya içerisinde bir başka kişiden külçe şeklinde altın almak, rüyayı gören kişinin gerçek hayatında bir şeylerin olması için çok fazla emek ve çaba gösterdiğine işaret eder. Bu emekleri gösterirken kişinin karşısına pek çok farklı engel ve zorluk çıkmıştır. Ancak kişinin yakın çevresinden biri ona bu zorluklarda hem maddi hem de manevi açıdan fazlasıyla destek olmuştur. Bu sebeple rüya sahibi o kişiye her daim şükranlık duymaktadır. Yani bu rüya kısaca gönül borcuna ve gönül bağına delalet eder.

Rüyada Altın Değiş – Tokuş Yaptığını Görmek

Rüyada başka bir kişiyle değişim yaparak altın aldığını görmek, rüya sahibinin fark etmeden derdi çok olan bir kişiye derman olacağına işaret eder. Çok zor durumda olan ve sıkıntılı günler geçiren bu kişi, rüya sahibi sayesinde güzel günlere yönelecektir. Ancak rüya sahibi işin aslını öğrendiği zaman “Bilseydim yardım etmezdim. “ düşüncesine kapılacaktır. Yani isteksiz ve gönülsüz bir şekilde başkasına yardım edecektir.

Rüyada Altın Değiş – Tokuş Yaptığını Görmek
Rüyada Altın Değiş – Tokuş Yaptığını Görmek

Rüyada Altın Kaybetmek Ne Anlama Gelir? başlıklı içeriğimizi de incelemenizi öneririz.

Rüyada Siyahi Birinden Altın Almak

Rüyada siyahi bir kadın ya da erkekten altın almış olduğunu görmek, olumlu şekilde yorumlanan rüyalardan değildir. Bu rüyayı gören kimse, yakın zamanda sıkıntılı ve zorlu günler ile karşı karşıya kalacaktır. Kişi, etrafındaki pek çok kişiden yardım isteyecek ancak sesini kimseye duyuramayacaktır. Yardım isteklerine bir karşılık bulamayacak ve kendisini zorlayan günler ile başa çıkmaya çalışacaktır.

Rüyada Kuyumcudan Altın Almak Nasıl Açıklanır?

Rüya sahibinin rüyasında altın aldığı kişinin bir kuyumcu olduğunu görmesi, gerçek hayatta risk alarak bazı işlere gireceğinin habercisidir. Kişi, başlarda bu işler için çok tereddütte kalsa da sonrasında güzel sonuçlarıyla beraber mutlu olacaktır. Rüyayı gören kişi bu işler sonrasında bol ve hayırlı kazançların olduğu bir döneme giriş yapacaktır. Kuyumcu tarafından alınan altının miktarına göre kişinin kazanacağı maddi gelir de aynı oranda yükselme gösterecektir. Eğer ki alınan altın temiz ya da ışıltılı değilse, gerçek yaşantıda rüya sahibinin arkasından bazı işler çevrilecek ve bu durum da kişinin iş hayatını etkileyecektir.

Rüyada Kuyumcudan Altın Almak Nasıl Açıklanır?
Rüyada Kuyumcudan Altın Almak Nasıl Açıklanır?

Rüyada Sevgiliden Altın Almak

Kişinin rüyasında sevgilisinden altın aldığını görmesi, bu ikilinin birlikte mutluluk ve güzelliklerle dolu bir hayat yaşayacağına işaret eder. Gerçek hayatta çifti fazlasıyla etkileyen değişik bir haber alınacaktır. Bu haber de sevgili çifti neredeyse mutluluktan havaya uçuracak kadar müjdeli bir haberdir.

Mücevher Dünyası ile Güvenli Altın Alışverişi

Sipariş ettiğiniz ya da etmeyi düşündüğünüz bütün ürünler aynı gün stoktan kargoya verilir. Beğendiğiniz model için üretim sürecini beklemenize gerek yoktur. Direkt olarak beğendiğiniz ürün stoklardan temin edilerek sizlere ulaştırılır. Ayrıca bütün ürünlerimiz sigortalı olarak tarafınıza gönderilir. Ödeme kolaylığı olarak kredi kartına 6 taksit imkanı mevcuttur. Ürün satın alırken peşin fiyatına 6 aya kadar taksit yaptırma şansınız vardır. Bu durum yasal prosedürlere göre bazen farklılık gösterebilir. Ayrıca havaleye özel %10 indirim imkanı bulunur. Modellerimizde ölçü değişikliği yaptırma olanağınız mevcuttur. Bunu önceden bildirdiğiniz zaman ürün size istediğiniz ölçülerde gelir. 1952 yılından bu yana aktif olarak hizmet veren Mücevher Dünyası’ndaki bütün ürünler gerçek, TSE ve Ayar damgalı altınlardır.

Akdeniz Bölgesinin en büyük altın mağazası olarak bilinen Mücevher Dünyası, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutar. Ürünler en uygun fiyat garantisine sahiptir. YouTube ve Instagram üzerinden bizi takip ederek güncel fiyatlar ve modellerden haberdar olabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir