Mentol Taşı Hakkında Bilmeniz Gerekenler

mentol taşı

Migren taşı olarak bilinen bu taşlar, mumsu ve sert bir yapıya sahiptir. Migren, baş ağrısı, eklem, boyun, bacak ve bel ağrısı şikayetlerini azaltır. Beyaz renkli doğal bir ürün olarak satılır. Doğal taşlar grubunda yer almaz. Mentol ve nane kokusuna sahiptir. Takı ve süs eşyalarında örneğine az rastlansa da, kehribar ve ametist birleşiminden hazırlanan migren taşı kolyeleri oldukça popülerdir. İşte, Mentol taşı hakkında bilmeniz gerekenler!

Mentol Taşı Faydaları Nelerdir?

"<yoastmark

Migren taşı (Mentol), ilk ağrı atakları gelmeden önce sürüldüğünde etkisini daha fazla gösterir. Taşı ıslattıktan sonra alın, şakaklar ve ense bölgenize sürebilirsiniz. Naneli ve mentollü olduğundan büyük ölçüde rahatlama sağlar. Damarları genişleterek kan akışını rahatlatma özelliği de bulunur. Pozitif enerjiler veren Mentol taşlarının en belirgin özelliği baş ağrılarını hafifletmesidir. İşte, bu şifa dolu özel taşların tüm faydaları:

  • Migren, baş, boyun, eklem, bel ve bacak ağrılarına iyi gelir.
  • Boyun ve omuz tutulmalarında hafifletici bir özelliği vardır.
  • Ayak ve bacak burkulmalarında yaşanan sorunları hafifletir.
  • Stresi azaltır. Strese bağlı olarak gelişen bazı rahatsızlıkların tedavisinde kullanılır.
  • Zihni temizler ve farkındalık sağlar.

Mentol Taşının Özellikleri Nelerdir?

Taşın ağrıları hafifletme etkisi çok uzun sürmüyor. Migren taşı aktarlarda, eczanelerde ve doğal ürünlerle ilgili satış noktalarında mevcut. Uygun fiyatlı bu doğal taşlar, kimyasal katkı maddesi içermiyor. Organik ve sağlıklı ürünler arasında son dönemde trend oldu diyebiliriz.

Mentol Taşı Renkleri ve Türleri Nelerdir?

Mentol taşları beyaz, krem ve çok uçuk nane yeşili renklerinde olur. Kokusu mentollüdür ve nane esansına sahiptir. Yapısı sert, yoğun ve dayanıklıdır. Ayrıca baş ağrılarına özel ametist ve kehribar kuvarsından migren taşı objeler üretilmektedir. Migren taşı kolye şeklinde sorduğunuzda, orijinal mentolden üretilen bu takı modellerini kolayca bulabilirsiniz.

Mentol Takı ve Mücevher Modelleri

Migren taşı takılar doğal taş satan mağaza ve dükkanlarda, bazı bijuterilerde ve sağlık ürünleri satan yerlerde bulunmaktadır. Migren rahatsızlığı çekenler Mentol taşı kolye ve bileklik takmalıdır. Mentol taşı yüzük ve küpe modelleri de sade ve şık tasarımlarla vitrinleri süslemektedir. Strese bağlı ağrıları azaltan Mentol taşlarını ham vaziyette kütle taş olarak başucunda bulundurabilirsiniz. Bu taşlar piyasada kendi orijinal kutusu ile birlikte satılır. Kullanmadığınız zamanlarda kutusunda tutmanız önerilmektedir.

Mentol Taşı Fiyatı Ne Kadar?

mentol taşı

Doğal taşlar işlenmiş ve işlenmemiş şekilde farklı ürün çeşitlerinde kullanılıyor. Bu taşları genellikle dekoratif bir obje, takı, süs eşyası ve mücevher olarak kullanıyoruz. Mentol bazlı ham taşlar eğer orijinal ise fiyatı yüksek olabilir. Doğal yapısı bazı işlemler sonucunda bozulan mentol bazlı ürünlerin sahteleri de üretiliyor. Bunların fiyatı cüzi rakamlarla ifade edilebilir. E-ticaret sitelerinde, doğal taş dükkanlarında, aktarlarda, eczaneler ve şifalı ürünlerin satışını yapan yerlerden bu ürünleri bulmak mümkün. Fiyatlar her bütçeye uygun şekilde karşımıza çıkıyor.

Mücevher Dünyası ile Güvenli Altın Alışverişi

Sipariş ettiğiniz ya da etmeyi düşündüğünüz bütün ürünler aynı gün stoktan kargoya verilir. Beğendiğiniz model için üretim sürecini beklemenize gerek yoktur. Direkt olarak beğendiğiniz ürün stoklardan temin edilerek sizlere ulaştırılır. Ayrıca bütün ürünlerimiz sigortalı olarak tarafınıza gönderilir. Ödeme kolaylığı olarak kredi kartına 3 taksit imkanı mevcuttur. Ürün satın alırken peşin fiyatına 3 aya kadar taksit yaptırma şansınız vardır.

Bu durum yasal prosedürlere göre bazen farklılık gösterebilir. Ayrıca havaleye özel %10 indirim imkanı bulunur. Modellerimizde ölçü değişikliği yaptırma olanağınız mevcuttur. Bunu önceden bildirdiğiniz zaman ürün size istediğiniz ölçülerde gelir. 1952 yılından bu yana aktif olarak hizmet veren Mücevher Dünyası’ndaki bütün ürünler gerçek, TSE ve Ayar damgalı altınlardır.

Akdeniz Bölgesinin en büyük altın mağazası olarak bilinen Mücevher Dünyası, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutar. Ürünler en uygun fiyat garantisine sahiptir. YouTube ve Instagram üzerinden bizi takip ederek güncel fiyatlar ve modellerden haberdar olabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir