Labradorit Taşı Hakkında Bilmeniz Gerekenler

labradorit taşı

Doğal taş ve saf kristaller, birbirinden farklı enerjiler ve şifalı özellikleriyle son derece popülerdir. Doğadaki en güçlü kristallerden olan Labradorit, takı ve aksesuar olarak kullanıldığında bu etkilerini hemen gösterir. Mavi, yeşil, sarı ve turuncu renklerinden oluşan parıltılı taşlar günümüzde mücevher sektörünün yıldızı olmuştur. İşte, Labradorit taşı hakkında merak edilenler!

Labradorit Taşı Faydaları Nelerdir?

"<yoastmark

Labradorit takılarını kullananlar, korku ve güvensizlik duygularından arınır. Kullanıcısına güç ve sebat kazandıran bu taşın takıları, vücuda yakın tutulmalıdır. Akrep, Aslan ve Yay burçlarının doğum taşıdır. Fiziksel ve ruhsal anlamda pek çok faydası bulunmaktadır. İşte tüm faydaları;

  • Üçüncü Göz Çakrasını güçlendirir.
  • Sezgileri kuvvetlendirir.
  • Görme sorunlarına iyi gelir. Gece görüşünü güçlendirir.
  • Yüksek tansiyonu dengeler.
  • Omurga hastalıklarına, eklem ve kas ağrılarına ve mevsim geçişlerinde görülen rahatsızlıklara iyi gelir.
  • Siğil tedavisine yardımcı olur.
  • Sindirim sistemini rahatlatır.
  • Odaklanmayı sağlar.
  • İç huzuru sağlar.
  • Sorunların çözülmesine yardımcı olur.
  • Hayal gücünü harekete geçirir.
  • Psişik yeteneklerin ortaya çıkarılmasına destek olur.
  • Korku ve güvensizlik konusunda etkilidir.
  • Kişinin kendine ve evrene olan inancını güçlendirir.
  • Kaygı ve stresi azaltır.
  • Zihni açar.

Labradorit Taşının Özellikleri Nelerdir?

labradorit taşı

Sertliği 6-6,5 arasında olan Labradorit bir silikat türüdür. Kalsiyum, sodyum ve alüminyum minerallerinden oluşur. Kristalli ve volkanik bir yapıya sahiptir. Pek çok rengi içerisinde barındıran Labradorit, değerli doğal taşlar sınıfında yer alır. Siyah Ay Taşı olarak da bilinir. Norveç, Rusya, Kanada, Finlandiya, Madagaskar, Orta Amerika ve Hindistan’da maden yatakları bulunur. Mutluluk veren ve pozitif enerjiler getiren bu taş, Üçünü Göz, Alın ve Taç çakrasını aktifleştirir. Kanada’daki Labrador sahillerinden adını alan ve Spektrolit olarak da bilinen magmatik kayaç bazlı bu taşlar, ilk kez 1770 yılında keşfedilmiştir.

Labradorit Taşı Renkleri ve Türleri Nelerdir?

Labradorit renkleri metalik mavi, yeşil tonları, ışığın durumuna göre sarı ve pembe olabilir. Labradorit içindeki parlak ve metalik şillerin sayesinde ışığa tutulduğunda farklı renklerde görülür. Genellikle keskin mavi tonlarında karşımıza çıkar. Koyu gri, gri-siyah, renkli yanardöner, renksiz, turuncumsu kırmızı ve kahverengi tonlarında olabilir. Opak saydam taşlar, aynı zamanda cam parlaklığını sunar.

Labradorit Takı ve Mücevher Modelleri

Boncuklu takılar için küresel şekilde kesilebilir. Yanardöner özelliğini ön plana çıkarmak için kabaşonda ve damla tarzında da şekillendirilir. Labradorit taşı kolye, Labradorit taşı bileklik, Labradorit taşı küpe ve Labradorit taşı yüzük tasarımları oldukça göz alıcıdır. Birçok renkte ve şekilde binlerce takı tasarımına hayat veren bu özel taşlara rağbet gitgide artıyor. Aksesuar, mücevher sektörü, biblo ve ham kütle taş objeleri gibi farklı ürünlerde Labradorit örneklerine rastlayabiliriz.

Labradorit Taşı Fiyatı Ne Kadar?

Labradorit doğal taş kolye, bileklik, tespih gibi takılarda yer aldığında fiyatlar oldukça uygundur. Koleksiyonluk değerli taşlar ve mücevher sektöründe fiyatlar yüksek olabilir. Kuyumcular ve takı tasarımcılarının özel doğal taş mağazalarında Labradorit fiyatları biraz pahalıdır.

Mücevher Dünyası ile Güvenli Altın Alışverişi

Sipariş ettiğiniz ya da etmeyi düşündüğünüz bütün ürünler aynı gün stoktan kargoya verilir. Beğendiğiniz model için üretim sürecini beklemenize gerek yoktur. Direkt olarak beğendiğiniz ürün stoklardan temin edilerek sizlere ulaştırılır. Ayrıca bütün ürünlerimiz sigortalı olarak tarafınıza gönderilir. Ödeme kolaylığı olarak kredi kartına 3 taksit imkanı mevcuttur. Ürün satın alırken peşin fiyatına 3 aya kadar taksit yaptırma şansınız vardır.

Bu durum yasal prosedürlere göre bazen farklılık gösterebilir. Ayrıca havaleye özel %10 indirim imkanı bulunur. Modellerimizde ölçü değişikliği yaptırma olanağınız mevcuttur. Bunu önceden bildirdiğiniz zaman ürün size istediğiniz ölçülerde gelir. 1952 yılından bu yana aktif olarak hizmet veren Mücevher Dünyası’ndaki bütün ürünler gerçek, TSE ve Ayar damgalı altınlardır.

Akdeniz Bölgesinin en büyük altın mağazası olarak bilinen Mücevher Dünyası, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutar. Ürünler en uygun fiyat garantisine sahiptir. YouTube ve Instagram üzerinden bizi takip ederek güncel fiyatlar ve modellerden haberdar olabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir