Havlit Taşı Hakkında Bilmeniz Gerekenler

havlit taşı

Havlit taşları, doğada bor ve kalsiyum çözeltilerinin buharlaşmasıyla oluşuyor. Gri ve beyaz renkteki bu taşların rahatlatıcı bir etkisi olduğu biliniyor. Hem fiziksel hem de duygusal anlamda faydaları olan bu taşların özellikleri merak edilmektedir. Takı ve mücevher modellerinde veya dekorasyon gibi alanlarda kullanılan Havlit, bulunduğu alanda güzel enerjilerini hemen yaymaya başlar. İşte, Havlit taşı hakkında merak edilenler!

Havlit Taşı Faydaları Nelerdir?

"<yoastmark

Havlit taşları; beden ve ruh sağlığını en iyi şekilde korumaya odaklı doğal taşlardan biridir. En bilinen faydası stresi ve strese bağlı hastalıkların gelişme riskini azaltmasıdır. İşte, bu taşın tüm faydaları;

  • Eklem ağrıları ve kramplara iyi gelir.
  • Kemik sağlığı için faydalıdır.
  • Stresi yatıştırır, depresyona iyi gelir.
  • Hafızayı güçlendirir.
  • Dolaşım sistemi sağlığını korur.
  • Kalp hastalıkları riskini azaltır.
  • Olumsuz duyguları def eder.
  • Uykusuzluğa iyi gelir.
  • Zindelik verir, odaklanmayı sağlar, özgüven ve cesaret kazandırır.
  • Huzur, mutluluk, aşk ve sevgi temalıdır.
  • Yaratıcılığı geliştirir.
  • Zenginlik, şans ve bereket taşıdır.

Havlit Taşının Özellikleri Nelerdir?

havlit taşı

Havlit, stresi yatıştırır ve negatif enerjiyi emer. Farkındalık ve anlayış getiren, sakinlik ve huzur veren bir taştır. Bu taşların en yoğun şekilde bulunduğu ülke Kanada’dır. Türkiye, ABD, Rusya, Meksika, Pakistan ve Almanya’da da bulunur. Kırılgan bir yapıya sahiptir. Sodyum ve potasyum minerallerini içerir. İkizler, Yengeç ve Aslan burçlarının taşıdır. Tepe ve Alın Çakralarını harekete geçirir.

Havlit Taşı Renkleri ve Türleri Nelerdir?

Mermeri andıran Havlit taşlarının temel rengi gri ve beyazdır. İçerisinde örümcek ağına benzeyen ince damarlar bulunur. Siyah, kahverengi ve gri çizgileri olur. Nadiren kristal formda görülebilir. Opak ve açık renkli olduğu gibi gözenekli ve yumuşak bir yapıya sahiptir.

Havlit Takı ve Mücevher Modelleri

Havlit taşları otantik ve modern takı tasarımlarını en güzel şekilde süsler. Anahtarlık, tespih, kolye ucu, ham enerji taşı, biblo gibi pek çok şekilde piyasada satılmaktadır. Bu taşın enerjilerinden yararlanmak için objesinin vücuda yakın tutulması önerilir.

Havlit taşı kolye ve diğer takılarda altın, gümüş, değerli taş detaylarına rastlanabilir. Bunlar mücevher grubuna aittir. Bijuteri modellerinde sentetik ve hasır ipler, çelik, gümüş zincir ve boncuklu takılar öne çıkar. Havlit taşı bileklik takmak gün boyu stresten uzak durmamızı sağlar. Bu modeller de oldukça şıktır. Havlit taşı küpe genellikle oval ve damla kesimlidir. Sade modellerde yalnızca Havlit taşları kullanılır, süslü modellerine de rastlanır. Havlit taşı yüzük modellerini de çok farklı tasarımlarla ve özel işçilik detayları ile görebiliriz.

Havlit Taşı Fiyatı Ne Kadar?

Orijinal Havlit ve doğal taşların fiyatı, piyasadaki taklit taşlara nazaran daha yüksektir. Kolye, bileklik, tespih, işlenmemiş kütle taşlar, biblo gibi farklı ürün çeşitleri olabiliyor. Havlit fiyatları gümüş ve altın aksesuarlarda ortalamanın üzerinde olabilmektedir. Doğal taş dükkanlarında, e-ticaret sitelerinde veya bijuterilerde çok daha cüzi rakamlara satılmaktadır.

Mücevher Dünyası ile Güvenli Altın Alışverişi

Sipariş ettiğiniz ya da etmeyi düşündüğünüz bütün ürünler aynı gün stoktan kargoya verilir. Beğendiğiniz model için üretim sürecini beklemenize gerek yoktur. Direkt olarak beğendiğiniz ürün stoklardan temin edilerek sizlere ulaştırılır. Ayrıca bütün ürünlerimiz sigortalı olarak tarafınıza gönderilir. Ödeme kolaylığı olarak kredi kartına 3 taksit imkanı mevcuttur. Ürün satın alırken peşin fiyatına 3 aya kadar taksit yaptırma şansınız vardır.

Bu durum yasal prosedürlere göre bazen farklılık gösterebilir. Ayrıca havaleye özel %10 indirim imkanı bulunur. Modellerimizde ölçü değişikliği yaptırma olanağınız mevcuttur. Bunu önceden bildirdiğiniz zaman ürün size istediğiniz ölçülerde gelir. 1952 yılından bu yana aktif olarak hizmet veren Mücevher Dünyası’ndaki bütün ürünler gerçek, TSE ve Ayar damgalı altınlardır.

Akdeniz Bölgesinin en büyük altın mağazası olarak bilinen Mücevher Dünyası, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutar. Ürünler en uygun fiyat garantisine sahiptir. YouTube ve Instagram üzerinden bizi takip ederek güncel fiyatlar ve modellerden haberdar olabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir