Antalya Kuyumcular Odası | Adres, Telefon, Altın Fiyatları

Türkiye’nin ve Akdeniz Bölgesi’nin turizm cenneti Antalya; doğal güzelliklerinin yanı sıra tarihi ve kültürel değerleriyle de öne çıkmaktadır. İl merkezinde ve ilçelerde altın ve değerli ziynet eşyalarının ticaretinin yapıldığı sayısız kuyumcu bulunmaktadır. Neredeyse her ilimizde olduğu gibi Antalya’da da tarihi kuyumcular çarşısı tüm esnafıyla hemşehrilerine, yerli ve yabancı turistlere altın satışı yapmaktadır. İl genelinde güncel altın fiyatları günlük kura göre değişmektedir. Geleneksel ve modern tasarımlarla üretilen kolye, küpe, yüzük, bilezik, broş gibi takı çeşitleri dışında gram, çeyrek, yarım, Cumhuriyet, Reşat ve Ons altın gibi yatırımlık ürünleri sarrafiye, kapalı çarşı, kuyumcular çarşısı ve bireysel kuyumcu dükkânlarında görebilirsiniz. Antalya Kuyumcular Odası birliğine ait tüm iletişim bilgilerini, Antalya’daki altın satışlarının ve altın fiyatlarının son durumunu makalemizin devamında paylaşacağız.

Antalya Kuyumcular Odası İletişim Bilgileri

Antalya Kuyumcular ve Esnaf Odası, Balbey Mahallesi 444 Sokak Fuat Pota İş Merkezi Kat:3 Daire:16 Muratpaşa, Antalya adresinde ve Ali Çelik Başkanlığında faaliyet göstermektedir. Kuyumcular ve Esnaf Odası, 08:30-12:30 ve 13:30-17:30 saatleri arasında çalışmaktadır. Aşağıdaki iletişim bilgilerinden ve resmi internet sitesindeki iletişim formundan başkanlığa ulaşabilirsiniz.

Resmi internet sitesinde Antalya güncel altın kurları, yurt içi ve yurt dışı fuarlar, ustalık belgesi alma koşulları oda kayıt için gerekli belgeler, güncel ilan, haber ve duyurular yer almaktadır.

Antalya Kuyumcular Odası

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Adres: Balbey Mah. 444 Sk. Fuat Pota İş Merkezi K:3 D:16 Muratpaşa / ANTALYA

Telefon: 0 (242) 248 97 30

Faks: 0 (242) 248 64 12

E-posta: [email protected]

Web Sitesi: www.akod.org.tr

Antalya Altın Satışları

Antalya’da altın fiyatları düşüşe geçtiğinde yatırıma yönelen kişilerin, çeyrek altın yerine gram altın aldığı görülmektedir. İl genelinde kuyumcuların daha ziyade yatırım aracı olan gram ve çeyrek altın ticaretini yaptığı biliniyor. Çeyrek altına yoğun ilgi gösterilen kentte, kuyumcularda hızla tükenen çeyrek ve gram altını bulmak da bu sebeple zorlaşıyor. Altın borsası bir yükselip, bir düşerken her vatandaş kendi bütçesine uygun ürünlere yöneliyor. Pırlanta tektaş yüzük ve takı setlerinin merkezde ve turistik bölgelerde daha çok tercih edildiği biliniyor. Bunun dışında Antalya’ya özgü geleneksel yörük düğünlerinde altın kelepçe, bilezik, zincir, kemer ve setler takılıyor. Antalya altın fiyatları güncel kura göre değişiyor. Kuyumcular Odası ve Kapalı Çarşı resmi verilerine göre, güncel altın fiyatlarını aşağıda paylaştığımız tablodan takip edebilirsiniz.

Antalya Altın Fiyatları

Altın Türü Alış (TL) Satış (TL) % Saat
Altın (TL/GR) - - % -
Çeyrek Altın - - % -
Yarım Altın - - % -
Tam Altın - - % -
22 Ayar Bilezik - - % -
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir