Baget Yüzük Hangi Parmağa Takılır?

baget yüzük hangi parmağa takılır

Son dönemlerde kadınların favori yüzük modelleri arasında ilk sıralarda yer alan baget yüzük hangi parmağa takılır konusuyla da büyük merak uyandırır. Şık ve zarif tasarımlarıyla göz dolduran baget yüzük modelleri, özellikle evlilik hazırlığı içerisinde olan kadınların favori seçimlerinden biridir. Pırlanta olma özelliğiyle bilinen bu ürünler, son yılların en sık tercih edilen pırlanta yüzük modellerinin başında yer alır. Modern kesim detaylarıyla ön plana çıkan baget yüzük çeşitleri, köşeli uzun ve dikdörtgen çubuk kesim tipine sahiptir. Sadece evli kadınlar tarafından değil, bekar olan kadınlar ve farklı yaş grupları tarafından da tercih edilen bu ürünler, şıklığınızı ortaya koymanıza yardımcı olur. Diğer pırlanta yüzük modellerine oranda daha modern bir kesim stiline sahip olan baget modeller, seçenekler arasında ön plana çıkmayı başarır. Sunduğu ambiyans, elinizde bambaşka bir hava yaratır. Peki baget yüzük hangi parmağa takılır? Hangi elde kullanılması tavsiye edilir? Ürünlerin kullanım şeklinin sunduğu anlamlar nelerdir? İşte konu hakkında merak ettiğiniz bütün detaylar ve fazlası! 

Baget Yüzük Modellerinin Özellikleri 

Baget Yüzük Modellerinin Özellikleri 
Baget Yüzük Modellerinin Özellikleri

Gerek kesim gerekse de tarz itibariyle farklı bir ışıltıya sahip olan baget yüzük modelleri, her bir özellikleriyle ön plana çıkar. Özellikle yüzey kısmında yer alan düz çizgiler, ışıltıların daha prizmatik bir havayla etrafa saçılmasında rol sahibi olur. Bu özellik, yüzüklerin en belirgin özellikleri olarak bilinir. Klasikleşmiş tarzın modern yapıyla bir araya getirildiği modeller, ürünlerin zamansız olmasında da büyük oranda etkili olur. Bu nedenle de ürünler her zaman şıklığınızın bir parçası haline gelmeyi başarır.

Modellerin genel özelliklerine göz attığınız zaman 14 faset kesim yüzeyine sahip olduğunu görebilirsiniz. Faset, ışığa yansıtılan açılı yüzeyler olarak bilinir. Her kadının hayalini süslemeyi başaran bu modeller, özel günlerin de olmazsa olmaz seçimlerinin başında gelir. Doğum günü, evlilik yıldönümü, evlilik teklifi, söz ya da nişan gibi merasimlerin de en önemli şahitlerinden biridir. Özellikle klasikleşmiş görünümlere sahip olan tektaşlara oranla daha fazla rağbet gören baget yüzükler, günümüzde evliliğin en büyük sembollerinden biridir. Parmağınıza göre bir seçim yaparak şıklığınızı konuşturabilirsiniz. 

Baget Yüzük Hangi Parmağa Takılır? 

Baget Yüzük Hangi Parmağa Takılır
Baget Yüzük Hangi Parmağa Takılır – Ürünleri görmek için resme tıklayın

Genel olarak sözlü, nişanlı ya da evli kadınlar tarafından tercih edilen baget yüzüklerin hangi parmağa takıldığı merak uyandıran detaylar arasında yer alır. Baget yüzük hangi parmağa takılır sorusuna verilecek totalde birkaç yanıt vardır. Tektaş yüzük modelleriyle aynı göreve sahip olan bu ürünler elin yüzük parmağına takılır. Genel olarak evlenmeden önce sağ elin yüzün parmağına takılan ürünler, evlendikten sonra sol elin yüzük parmağına takılır. Sağ ele takmak; nişanlı ya da sözlü anlamına gelirken, sol ele takmak ise kişilerin evli olduğu anlamına gelir. Mücevher Dünyası’nda sizlere sunulan baget yüzük modellerini inceleyip seçimlerinizi yapabilirsiniz. 

Mücevher Dünyası ile Güvenli Altın Alışverişi

Sipariş ettiğiniz ya da etmeyi düşündüğünüz bütün ürünler aynı gün stoktan kargoya verilir. Beğendiğiniz model için üretim sürecini beklemenize gerek yoktur. Direkt olarak beğendiğiniz ürün stoklardan temin edilerek sizlere ulaştırılır. Ayrıca bütün ürünlerimiz sigortalı olarak tarafınıza gönderilir. Ödeme kolaylığı olarak kredi kartına 6 taksit imkanı mevcuttur. Ürün satın alırken peşin fiyatına 6 aya kadar taksit yaptırma şansınız vardır. Bu durum yasal prosedürlere göre bazen farklılık gösterebilir. Ayrıca havaleye özel %10 indirim imkanı bulunur. Modellerimizde ölçü değişikliği yaptırma olanağınız mevcuttur. Bunu önceden bildirdiğiniz zaman ürün size istediğiniz ölçülerde gelir. 1952 yılından bu yana aktif olarak hizmet veren Mücevher Dünyası’ndaki bütün ürünler gerçek, TSE ve Ayar damgalı altınlardır.

Akdeniz Bölgesinin en büyük altın mağazası olarak bilinen Mücevher Dünyası, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutar. Ürünler en uygun fiyat garantisine sahiptir. YouTube ve Instagram üzerinden bizi takip ederek güncel fiyatlar ve modellerden haberdar olabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir