Yengeç Burcu Taşı: Yengeç Burcunun Taşı Nedir?

Yengeç Burcu Taşı: Yengeç Burcunun Taşı Nedir?

Her kişinin doğum tarihi ve burcu ile uyumlu olan belirli burç taşları vardır. Bunlar, kişiye şans getirdiğine inanılan özel ve doğal taş çeşitleridir. Burç taşı, burç sahibindeki bütün olumsuz ve negatif enerjiyi atarak kişinin oldukça ferah hissetmesini sağlar. Bu nedenle herkes kendi burç taşını mutlaka öğrenmelidir. Yengeç burcu taşı ve yengeç burçları ile ilgili tüm önemli bilgileri yazımızın devamında bulabilirsiniz.  

Yengeç Burcu Özellikleri ve Yengeç Burcu Taşı

Yengeç burcu bireyleri, çoğunlukla duygusal ve alıngan yapıları ile ön plana çıkar. Hassas olmaları sebebiyle hayatlarındaki her konu üzerinde kuruntu yapmalarıyla bilinen bu kişiler, oldukça içten bir kişiliğe sahiptir. Sorumluluk duygularının gelişmiş olmalarından dolayı iş hayatına da yatkınlardır.

Kendilerini iyi hissettikleri günlerde fazlasıyla neşeli ve coşkulu olan yengeç burçları, herhangi bir sebep yokken alınganlık yapabilirler. Bu sebeple de kendilerine karşı her zaman hassasiyetle yaklaşılmasını isterler. Yengeç burcuna sahip olan kişiler, duygularını çok fazla belli etmez ve genelde içine atmayı tercih ederler. Bu kişilerin yaşam tarzının olumlu yönde etkilenmesini sağlayan yengeç burcu taşları vardır. 

Yengeç Burcu Özellikleri ve Yengeç Burcu Taşı
Yengeç Burcu Özellikleri ve Yengeç Burcu Taşı

Yengeç Burcu Taşı

Haziran ve Temmuz ayları arasında doğmuş olan kişilere uyumlu olan yengeç burcu taşı çeşitleri, insanları tüm olumsuz duygulardan uzaklaştırmaya yarar. Yengeç burcunun asıl temsilcisi ve simgesi olan taş, aventurin taşıdır. Bu taş, halk dilinde Hint yeşimi şeklinde bilinir. Yengeç burçlarının zinde bir yaşam tarzına ve hayat boyu enerjik kalmasına yardımcı olur. 

Kişilerin hedefledikleri ve hayalini kurduğu amaçlara ulaşma yolunda daha fazla çaba sarf etmesini sağlayan aventurin taşı, hep korkulan ve ertelenen işlere cesaret edilmesini de etkiler. Böylelikle yengeç burcu bireyinin kendisine olan güveni ve inancı da artış gösterir. Ayrıca bu taş, depresyona karşı da etkili olup kişinin kafasından olumsuz düşüncelerin atılmasını da sağlar.  

Yakut Taşı

Yengeç burcu taşı çeşitleri arasında oldukça önemli bir yere sahip olan yakut taşı, kişinin bedensel sağlığı için büyük önem arz eder. Özellikle bağışıklık sisteminin düzenlenmesi ve güçlenmesi üzerinde etkili bir rol oynar. Bu sayede kişi, hastalık ve sıkıntılar ile daha az karşılaşır. Diğer yandan kişinin kendi içerisinde koyduğu sınırlardan dışarı çıkmasını sağlayarak ruhsal açıdan gelişmesine ve mutluluk duygusunun da giderek artış göstermesine yardımcı olur. 

Kan dolaşımının canlanmasını etkileyen yakut taşı, düşük tansiyonun tedavi edilebilmesi için kişide gereken özellikleri ortaya çıkarır. Bir diğer açıdan bu taş, cinsel aşırılıkları da düzenler. Kişinin özgüveninin artmasını ve kendisini özgürce, açık ve net bir biçimde ifade edebilmesini sağlar. Duygularıyla ilerlemeyi tercih eden yengeç burcu bireylerinin sezgilerini ve hislerini güçlendirir. Ayrıca hoşgörü ve anlayış duygularının da oluşmasını sağlayarak diğer insanlarla iletişim becerilerini geliştirir. 

Yakut Taşı
Yakut Taşı

Akik Taşı

Güçlü iyileştirici etkisi ile şifa niyetine geçen akik taşıyengeç burcu taşı çeşitleri arasında en değerli olanlardan bir tanesidir. Taşın içerisinde bulunan bazı vitamin ve mineraller, pek çok konuda ilaç etkisi yaratır. Bu taş sayesinde yengeç burcu bireyinin gözü daha açık bir hale gelir ve bazı konulardaki gerçeklerin farkına daha rahat varır. Bu taş, kişide oluşan gerginlik ve korku gibi olumsuz duyguların uzaklaşmasına ve yerine pozitif duyguların gelmesine yardımcı olur. 

Nazar ve göz değmesi gibi başkalarından gelen negatif enerjinin de kişinin üstünden atılmasını sağlar. Öte yandan vücudu güçlendirerek lenf kaslarının rahatlamasını etkiler. Kişinin üzerinde bulunan bütün stresi ve olumsuzluğu yok ederek negatif enerjiyi boşaltır. Aynı zamanda akik taşı sayesinde yengeç burcu bireyi gündelik yaşantısında daha sosyal hale gelir.  Daha detaylı bilgi için Akik Taşı Hakkında Bilmeniz Gerekenler başlıklı içeriğimizi de inceleyebilirsiniz.

Akik Taşı
Akik Taşı

Pembe Kuvars

Pembenin en güzel tonlarından birine sahip olan pembe kuvars taşı, estetik ve ışıltılı görünümü ile herkesçe beğenilir. Özellikle kolye ve bileklik gibi aksesuarlarda kullanımı tercih edilmektedir. Beyin fonksiyonlarının çalışma düzenini olumlu yönde etkileyen bu yengeç burcu taşı, duyguların dengelenmesini sağlar. Elektronik cihazlar tarafından yayılan radyasyonu emerek yengeç burcu bireyini zararlı ışınlardan korur.

Baş ağrısını da hafifletmesinin yanı sıra sindirim sistemini kolaylaştırarak kan dolaşımına yardımcı olur. Önemli zamanlarda vücudun güç kaybetmesini engelleyerek her zaman canlılığa ve dinçliğe sahip olmasını sağlar. Zihinsel açıdan odaklanmayı ve düşünmeyi kuvvetlendiren bu taş, kişinin bazı durumlar karşısında daha kolay odaklanıp konsantre olmasını etkiler.  

Pembe Kuvars
Pembe Kuvars

Mücevher Dünyası ile Güvenli Altın Alışverişi

Sipariş ettiğiniz ya da etmeyi düşündüğünüz bütün ürünler aynı gün stoktan kargoya verilir. Beğendiğiniz model için üretim sürecini beklemenize gerek yoktur. Direkt olarak beğendiğiniz ürün stoklardan temin edilerek sizlere ulaştırılır. Ayrıca bütün ürünlerimiz sigortalı olarak tarafınıza gönderilir. Ödeme kolaylığı olarak kredi kartına 3 taksit imkanı mevcuttur. Ürün satın alırken peşin fiyatına 3 aya kadar taksit yaptırma şansınız vardır.

Bu durum yasal prosedürlere göre bazen farklılık gösterebilir. Ayrıca havaleye özel %10 indirim imkanı bulunur. Modellerimizde ölçü değişikliği yaptırma olanağınız mevcuttur. Bunu önceden bildirdiğiniz zaman ürün size istediğiniz ölçülerde gelir. 1952 yılından bu yana aktif olarak hizmet veren Mücevher Dünyası’ndaki bütün ürünler gerçek, TSE ve Ayar damgalı altınlardır.

Akdeniz Bölgesinin en büyük altın mağazası olarak bilinen Mücevher Dünyası, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutar. Ürünler en uygun fiyat garantisine sahiptir. YouTube ve Instagram üzerinden bizi takip ederek güncel fiyatlar ve modellerden haberdar olabilirsiniz.  

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir