Altın Plaka Kolye Modelleri ve Fiyatları

Altın Plaka Kolye Modelleri

 

Farklı sektörlerde sıklıkla kullanılan altın, aksesuar dünyasında da önemli bir yere sahiptir. Kadınların gündelik ya da özel durumlarda takmayı tercih ettiği altın plaka kolye modelleri, tasarlandığı ilk günden beri herkesin gözdesi olur. Şıklığı kaliteyle buluşturan parçalar, kullanıcıların pek çok kombinine eşlik eder. Modayla yakından ilgilenen ve modern tarzlarla klasik akımları karıştırmayı seven kadınlara seslenen takılar, göz alıcı detaylar sayesinde özgün bir duruş sergiler. Yaş fark etmeksizin çok sayıda bayanı kendine hayran bırakan ürünler, farklı alanlarda karşınıza çıkabilir. Çizilme, çarpma ya da düşme gibi beklenmedik durumlarda dahi dayanıklılığıyla geçer not alan aksesuarlar; istediğiniz tarzı oluşturmanıza aracılık eder. Üstün kaliteyi ayağınıza getiren takılara dair her tür bilgiye Mücevher Dünyası aracılığıyla erişebilirsiniz.

Altın Plaka Kolye Modelleri ve Ürün Çeşitliliği

Altın Plaka Kolye Modelleri ve Ürün Çeşitliliği
Altın Plaka Kolye Modelleri ve Ürün Çeşitliliği – Ürünleri Görmek İçin Resme Tıklayın

İhtiyaç ve isteklere göre şekillendirilen altın plaka kolye modelleri ile kadınların büyük bölümünden olumlu geri dönüşler alır. Birbirinden farklı tasarımların işlendiği parçalar, giyim tarzınıza en uygun seçeneğe ulaşmanıza katkıda bulunur. Klasik bir dizaynın tercih edildiği 14 ayar taşlı nazar boncuklu yuvarlak altın plaka kolye, sadeliğin zarafetini kullanıcılara yansıtır. Yuvarlak plakanın sağ üst köşesinde yer alan nazar boncuğu detayı, ürüne modern bir hava katar. 3,28 gram ağırlığındaki parça, günlük kullanımlara uygun yapısı nedeniyle dikkat çeker. İsim ve tarih gibi kişisel ayrıntıların işlenebildiği 22 ayar yuvarlak plaka altın kolye, sevdiklerinize hediye edilebilecek takılar listesinde bulunur. 4,06 gramlık ağırlığıyla herkes tarafından kullanılabilir görülen model, üst kısımdaki iki delik sayesinde kolayca zincirden geçirilir. Yeni bir görünüşün hâkim olduğu 14 ayar taşlı plaka altın kolye, şıklığınızı artırmayı hedefler. Dikdörtgen şeklindeki taşlı bir çerçevenin içerisine yerleştirilen plaka tasarımı, oldukça özgün bir duruş oluşturulmasına yol açar. Giyim tarzınız ve aksesuar seçimlerinizle uyum yakalayan ürünü Mücevher Dünyası’nda inceleyebilirsiniz.

Altın Plaka Kolyelerin Öne Çıkan Özellikleri

Altın Plaka Kolyelerin Öne Çıkan Özellikleri
Altın Plaka Kolyelerin Öne Çıkan Özellikleri – Ürünleri Görmek İçin Resme Tıklayın

Modası hiçbir zaman geçmeyen ve her döneme damgasını vuran altın plaka kolye modelleri, farklı özelliklere sahip olabilir. Ürünlerin pek çoğunda 14 ayar altın tercih edilirken kimi zaman 22 ayar altının da kullanıldığı görülür. Kalite açısından bir farklılık yaratmayan altın tercihi, fiyat şekillenmesinde önemli bir rol oynar. Bunun haricinde altının dayanıklı ve uzun ömürlü yapısı, parçaların yıllar boyu güvenle takılabilmesine olanak tanır.

En kaliteli hammaddelerin çeşitli yöntemlerle işlenmesi sonucu ortaya çıkan aksesuarlar, aile yadigarı olabilecek kadar uzun bir kullanım süresine sahiptir. Plaka kolyelerin en sevilen özelliği ise kişiselleştirmeye uygun yapıda olmalarıdır. Sevdiklerinizin isimlerini, resimlerini ya da önemli bir günün tarihini yazdırabileceğiniz parçalar; kendinizi özel hissetmenizi sağlar. Çok sayıda kişinin onayını alan takılardan Mücevher Dünyası sayesinde gönül rahatlığıyla faydalanabilirsiniz.

Altın Plaka Kolye Modelleri Seçiminin İpuçları

Altın Plaka Kolye Modelleri Seçiminin İpuçları
Altın Plaka Kolye Modelleri Seçiminin İpuçları – Ürünleri Görmek İçin Resme Tıklayın

Nasıl bir altın plaka kolye istediğinize karar verirken bazı kriterleri gözden geçirmeniz önerilir. Bu kriterlerden en önemlisi, ürünün tasarımı olur. Kimisinde sade şıklığın kimisinde gösterişli bir duruşun ağır bastığı çok sayıda model arasından zevklerinize uygun parçaya ulaşmanız oldukça kolaydır. Yuvarlak, oval, dikdörtgen gibi şekillerin ve sarı altın, beyaz altın, rose altın gibi renklerin yer aldığı takılar; giyim tarzınızla bütünleşmeyi hedefler. Bunun haricinde ürünün dayanıklılığı, dikkat etmeniz bir diğer kriterdir. Oldukça uzun bir süreyi kapsayacak kullanım garantisini sizlere sunan modeller, farklı darbelere karşı yapısını koruyabilecek güçtedir. Aradığınız kriterler açısından sınıfı geçmeyi başaran aksesuarları Mücevher Dünyası üzerinden görüntüleyebilirsiniz.

Altın Plaka Kolye Fiyatları

Altın Plaka Kolye Fiyatları
Altın Plaka Kolye Fiyatları – Ürünleri Görmek İçin Resme Tıklayın

Zamansız kullanımı ve ilgi çekici tasarımları ile fark yaratan altın plaka kolye modelleri, fiyat konusunda herkesin memnuniyetini toplar. Bütçeniz ne olursa olun size uygun parçaya sahip olmanıza yardımda bulunan geniş fiyat aralığı, ürünlerin öne çıkan özellikleri arasında yer alır. Fiyat performans bakımından herkesi sevindiren sonuçlar ortaya koyan takılar, kadınların büyük kısmına ulaşmayı başarır. Minimum fiyata maksimum kalite şeklinde bir satış felsefesinin benimsendiği aksesuarlar, kullanıcıların favorileri arasına girer. Ürün fiyatlarının belirlenmesinde model, üretim tarihi ve materyal çeşidi gibi detaylar önem taşır. Üstün kalitenin oldukça düşük fiyatlar ile bir araya geldiği parçalar, Türkiye genelinde büyük bir kitleye hitap eder. Piyasanın popüler ve eşsiz takılarından biri olarak görülen ürünler, farklı bütçelere uygun seçenekler sunar. Günün her anında yanınızda bulundurabileceğiniz uygun fiyatlı modelleri Mücevher Dünyası üzerinden satın alabilirsiniz.

Mücevher Dünyası ile Güvenli Altın Alışverişi

Sipariş ettiğiniz ya da etmeyi düşündüğünüz bütün ürünler aynı gün stoktan kargoya verilir. Beğendiğiniz model için üretim sürecini beklemenize gerek yoktur. Direkt olarak beğendiğiniz ürün stoklardan temin edilerek sizlere ulaştırılır. Ayrıca bütün ürünlerimiz sigortalı olarak tarafınıza gönderilir. Ödeme kolaylığı olarak kredi kartına 6 taksit imkanı mevcuttur. Ürün satın alırken peşin fiyatına 6 aya kadar taksit yaptırma şansınız vardır. Bu durum yasal prosedürlere göre bazen farklılık gösterebilir. Ayrıca havaleye özel %10 indirim imkanı bulunur. Modellerimizde ölçü değişikliği yaptırma olanağınız mevcuttur. Bunu önceden bildirdiğiniz zaman ürün size istediğiniz ölçülerde gelir. 1952 yılından bu yana aktif olarak hizmet veren Mücevher Dünyası’ndaki bütün ürünler gerçek, TSE ve Ayar damgalı altınlardır.

Akdeniz Bölgesinin en büyük altın mağazası olarak bilinen Mücevher Dünyası, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutar. Ürünler en uygun fiyat garantisine sahiptir. YouTube ve Instagram üzerinden bizi takip ederek güncel fiyatlar ve modellerden haberdar olabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir