14 Ayar Altın Bilezik Modelleri ve Fiyatları

14 ayar bilezik modelleri ve fiyatları

14 ayar altın bilezik modelleri, geçmişten günümüze kadınların en favori ziynet eşyalarının başında yer alır. Hem değerli olması hem de göz zevkine hitap etmesi kişilerin altına olan ilgisinin hızlı bir şekilde artış göstermesinde etkili olur. Bazen yatırım bazen de aksesuar amacıyla satın alınan bu ürünlerin değişik görünümlere sahip olması kişilerin daha rahat seçim yapmasına imkan tanır. Göz alıcı sarı rengin üzerine işlenen özel bakışlar, ürünlerin hareketli yapısını gözler önüne serer. Yüzyıllardır en değerli metal olma özelliğine sahip olan altın, bu zaman dilimi içerisinde farklı şekil ve görünümlere bürünerek kişilerin karşısına çıkar. Zarif yapıları ve seçenek bakımından zengin olmaları her zevke hitap eden ürünlerin ortaya çıkmasında etkili olur. 22 ayar modellere göre daha zengin seçeneklere sahip olması, kişilerin zevklerine uygun ürünleri rahatça bulmalarına imkan tanır. 14 ayar seçenekler de yatırım amacıyla satın alınabilir. Ancak içeriğinde yer alan altın oranının çok yüksek olmaması, çoğunlukla bu ürünlerin aksesuar olarak tercih edilmesinde etkili olur.

14 Ayar Altın Bilezik Özellikleri 

14 ayar bilezik modelleri ve fiyatları
14K- Resme Tıklayınız

14 ayar ürünler 585 milyem değerindedir. Ortalama olarak %58,3 oranında has altın içeriğine sahiptir. Yarıdan fazlasının altın olması, modellerin parlak görünümlerini korumasını sağlar. Ürünler sadece kendi kullanımlarınız için değil sevdiğiniz kişilere özel zamanlarda hediye edebileceğiniz ideal ürünler arasında da her zaman ilk sıralarda yer almayı başarır. 14 ayar altın bilezik çeşitleri, ince yapısı ve ergonomik tasarımları sayesinde sadece günlük yaşamda değil özel davetlerde de sizlere eşlik eder. Bu nedenle de her dönem ürünler kendine kullanım alanı bulur. 22 ayar altın çeşitleri genel olarak yatırım amacıyla üretildikleri için model seçenekleri daha kısıtlı olduğu için, kişiler aksesuar seçiminde 14 ayara daha çok yönelirler. 14 ayar bileziklerin ağırlıkları farklılık gösterir. Bunda en büyük etken ürünlerdeki işçiliktir. Renginde solma ya da kararma gibi olumsuz durumların söz konusu olmaması sayesinde modelleri güven içerisinde tercih edebilirsiniz. Seçeneklerin tamamını merak ettiğiniz bütün detaylarla birlikte inceleyerek zevkinize ve arayışlarınıza yönelik bir model kolayca bulabilirsiniz. 

Şık ve Zarif Tasarımlarıyla 14 Ayar Altın Bilezik Modelleri 

"Şık
14K- Resme Tıklayınız

14 ayar bilezik modellerinde klasik altın sarısının renk tonunun yanı sıra farklı renk tonları de mevcuttur. Bu sayede mevcut kıyafetlerinize göre seçimlerinizi daha rahat yapabilirsiniz. Özellikle altında sarı renkten hoşlanmayan kadınlar için beyaz altın bilezik seçenekleri yoğun rağbet görür. Bunun yanı sıra rose altın modeller de son dönemlerin favori ürünleri arasında yer alır. Özellikle kelepçe şeklinde dizayn edilmiş olan bilezikler, hem kullanım açısından rahattır hem de tasarım bakımından son derece zariftir. Kelepçeli modellerin kulp kısımları ergonomik bir yapıya sahiptir. Bu sayede kolayca takıp çıkarma şansınız bulunur. Daha düz ve oyuklu modellerin yanı sıra özel işlemlere sahip olan tasarım seçenekler de dikkat çeker. Beyaz başta olmak üzere değişik renkli taşları, ürünlerin göz alıcı bir güzelliğe kavuşmasını sağlar. Geometrik çizgilerden piyano tuşları gibi farklı figürlerle hareket verilen 14 ayar bilezik modellerini, günlük hayatınıza dahi rahatlıkla kullanabilirsiniz. Seçeneklerin tümünü görselleriyle beraber inceleyebilirsiniz. 

14 Ayar Altın Bilezik Zarar Eder Mi? 

"<yoastmark
14K- Resme Tıklayınız

Dünyanın pek çok yerinde ve ülkemizde de altın rezerv oranının yüksek olması yıllar içerisinde bu metalin daha fazla değer kazanmasında etkili olur. Kimi zaman yatırım amaçlı kimi zaman aksesuar amaçlı satın alınan bu modellerin, ilerleyen zamanlarda zarar edip etmeyeceği merak edilen konular arasında yer alır. Hangi amaçla alınırsa alınsın insanların kafasında çoğu zaman “14 ayar altın bilezik zarar eder mi?” sorusu dolaşıp durur. 14 ayar ve daha yüksek ayarlı altınlar görünümlerini uzun süre korumayı başarır. Bu nedenle bu altınlardan zarar etme olasılığınız düşüktür. Ancak bazı noktalar elde edeceğiniz kar oranının düşmesine neden olabilir. Satış işlemi sırasında %30 oranında bir düşüş yaşama ihtimaliniz söz konusudur. Bunun sebebi ise genel olarak ürünlerin aksesuar amacıyla üretilmesidir. Söz konusu modellerde işçilik oranının yüksek olması bozdurma sırasında size düşüş olarak geri döner. Ancak uzun vadeli dönemde yükselme durumları olduğu için bir yıl sonra gibi kısa dönemlerde dahi kara geçme şansınız vardır. 

Altın Bilezik Modelleri Arasında Seçim Yapmanın Püf Noktaları Nelerdir?

14 ayar bilezik modelleri ve fiyatları
14K- Resme Tıklayınız

Kullanım ya da yatırım amacıyla olduğu fark etmeksizin, kişiler 14 ayar altın bilezik modelleri arasında tercih yaparken bazı unsurları göz önünde bulundururlar. Ama öncelikle ürünü hangi amaçla aldığınızı bilmeniz gerekir. Yatırım amacıyla satın alınan ürünlerde işçilik aramanız yanlış olur. Çünkü işçiliğin fazla olduğu ürünlerin yatırım açısından çok avantajlı değildir. Ancak aksesuar olarak kullanma amacıyla satın alacaksanız dış görünüme önem vermeniz daha doğru olur. Modelleri incelerken elinizde olan küpe, yüzük ve kolye gibi diğer takıların tarzını göz önünde bulundurabilirsiniz. Bu sayede satın aldığınız bilezikle diğer takılarınızla kombin haline getirebilirsiniz. Böylece gittiğiniz ortamlarda tarzınızı gözler önüne serebilirsiniz. 

14 Ayar Altın Bilezik Fiyatları 

"<yoastmark
22K- Resme Tıklayınız

Fiyat skalası da insanların seçim yaparken dikkate aldıkları unsurlar arasındadır. Modellerin ağırlığına ve görüntüsüne göre şekil alır. Ayrıca mevcut kur oranları da fiyatların belirlenmesinde rol oynar. Kur oranlarında meydana gelen artışlar ya da düşüşler, ürünlerin satışa sunulduğu fiyatların değişmesinde etkili olur. Bu nedenle satın alırken kur oranlarının düşük olması daha karlı bir alışveriş yapmanızı sağlar. Taş gibi ekstra figürlere sahip olan modeller fiyat aralıkları değişiklik gösterebilir. Beyaz altın, sarı altın ve rose altın modeller için belirlenmiş olan satış rakamlarında da birtakım farklılıklar görülmesi normaldir. Ürünlerin kalınlık oranında artış olması, fiyat skalası üzerinde de doğrudan etkili olur. Mücevher Dünyası farkıyla satışa sunulan 14 ayar altın bilezik seçeneklerini fiyat aralıkları dahil olmak üzere tüm özellikleriyle beraber inceleyerek bir seçimde bulunabilirsiniz. 

Mücevher Dünyası ile Güvenli Altın Alışverişi

Sipariş ettiğiniz ya da etmeyi düşündüğünüz bütün ürünler aynı gün stoktan kargoya verilir. Beğendiğiniz model için üretim sürecini beklemenize gerek yoktur. Direkt olarak beğendiğiniz ürün stoklardan temin edilerek sizlere ulaştırılır. Ayrıca bütün ürünlerimiz sigortalı olarak tarafınıza gönderilir. Ödeme kolaylığı olarak kredi kartına 6 taksit imkanı mevcuttur. Ürün satın alırken peşin fiyatına 6 aya kadar taksit yaptırma şansınız vardır. Bu durum yasal prosedürlere göre bazen farklılık gösterebilir. Ayrıca havaleye özel %10 indirim imkanı bulunur. Modellerimizde ölçü değişikliği yaptırma olanağınız mevcuttur. Bunu önceden bildirdiğiniz zaman ürün size istediğiniz ölçülerde gelir. 1952 yılından bu yana aktif olarak hizmet veren Mücevher Dünyası’ndaki bütün ürünler gerçek, TSE ve Ayar damgalı altınlardır.

Akdeniz Bölgesinin en büyük altın mağazası olarak bilinen Mücevher Dünyası, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutar. Ürünler en uygun fiyat garantisine sahiptir. YouTube ve Instagram üzerinden bizi takip ederek güncel fiyatlar ve modellerden haberdar olabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir