Terazi Burcu Taşı: Terazi Burcunun Taşı Nedir?

Terazi Burcu Taşı: Terazi Burcunun Taşı Nedir?

Herkesin doğum tarihine göre belirlenen bir burcu vardır. Bu burçların belli başlı özellikleri olduğu gibi aynı zamanda her burca uyumlu olan bazı özel ve doğal taşlar da bulunur. Eylül ve Ekim ayları aralığında doğmuş olan bireylerin burcu olan terazi, adalet duygusuna sahip olması ile ön plana çıkmaktadır. Terazi burcu taşı çeşitleri ve terazi burcunun tüm detaylarını yazımızın devamını okuyarak bulabilirsiniz. 

Terazi Burcunun Özellikleri ve Terazi Burcu Taşı İlişkisi

24 Eylül ve 23 Ekim tarihleri arasında doğan kişileri kapsayan terazi burcu ♎, hava grubuna ait burçlardan bir tanesidir. Kararsız ve dengesiz yapılarıyla ün salan bu burcun bireyleri, çekici ve albenili tavırları ile pek çok kişiyi etkilemeyi başarmaktadır. Tartışmayı sevmelerinin yanı sıra her daim sakin kalmalarıyla herkesi kendilerine hayran bırakırlar.

Neşeli, uyumlu ve sevecen tavırları sayesinde etrafındaki kişiler tarafından oldukça sevilen teraziler; aynı anda hem samimi hem de mesafeli olabilirler. Bu insanların her zaman pozitif ve enerjik kalmalarını sağlayan terazi burcu taşı çeşitleri ise ışıltılı görünüşleriyle büyük beğeni kazanmaktadırlar. 

Terazi Burcunun Özellikleri ve Terazi Burcu Taşı İlişkisi 
Terazi Burcunun Özellikleri ve Terazi Burcu Taşı İlişkisi

Terazi Burcu Taşı Nedir?

Halk ağzında aşkın burcu olarak bilinen terazi burcunun simgesi ve temsilcisi olan taş, pembe kuvars taşıdır. Oldukça değerli olan bu terazi burcu taşı, aynı zamanda aşkı ve gerçek sevgiyi de işaret eder. Terazi burcu bireylerinin özellikle aşk hayatının ve diğer insanlarla olan ilişkilerinin daha sağlıklı olmasını sağlar. Kötü duyguların ve negatif düşüncelerin kişinin üzerinden tamamen atılmasına yardımcı olan pembe kuvars, benzersiz görünümüyle de herkesin dikkatini çeker. Sakinleştirici ve yatıştırıcı yönleriyle de ön plana çıkan bu taş, ülkemizde de yaygın bir şekilde çıkarılmaktadır.  

Terazi Burcu Taşı Nedir? - Pembe Kuvars Taşı
Terazi Burcu Taşı Nedir? – Pembe Kuvars Taşı

Opal Taşı ve Anlamı – Terazi Burcu Taşı

Terazi burcu bireylerinin en çok bilinen özelliklerinden bir tanesi de herhangi bir konu hakkında çok fazla ve detaylıca düşünmeleridir. İnsanı zaman zaman bunaltan ve yoran bu çok düşünme probleminin ilacı opal taşındadır. Bireyin enerjisini tazeleyerek zihninin temizlenmesini ve daha iyi yönlendirilmesini sağlayan bu terazi burcu taşı, aynı zamanda iyimserliği de ön plana çıkarır.

Bireyin her daim yaratıcı bir düşünce tarzına sahip olmasına yardımcı olan bu taş, yaşama isteğini artırır. Yapılan her işin büyük bir tutkuyla ve sevgiyle yapılmasını etkiler. Ayrıca geçmiş zamanlarda yaşanan bazı sorunların kişide gelecek kaygısı oluşturmasının da önüne geçer. Opal Taşı Hakkında Bilmeniz Gerekenler başlıklı içeriğimizi de incelemek isteyebilirsiniz.

Opal Taşı ve Anlamı - Terazi Burcu Taşı
Opal Taşı ve Anlamı – Terazi Burcu Taşı

Turkuaz Taşının Faydaları Nelerdir?

Önemli etkileri ve büyüleyici görüntüsüyle halk arasında tılsım diye bilinen turkuaz taşı, yaydığı pozitif enerji ile ünlenen bir terazi burcu taşı çeşididir. Büyük oranda koruyucu özelliğe sahip olan bu taş, bireyin sakinleşip dinginleşmesine de yardımcı olur. Turkuaz taşı sayesinde terazi burçları hem iş hem de özel hayatları içerisinde daha yaratıcı fikirler sunar.

Bu taş ile duygusal yanlarını bir dengeye oturtmayı başaran teraziler, yakın çevresiyle olan ilişkilerinde sadakati ön planda tutar. Ayrıca turkuaz taşı ile kan dolaşımı ve hücreler yenilenir, vücut yapısı da daha güçlü bir hale gelir. Bu taşın kullanmasıyla birlikte ciğerler açılır ve solunum sistemi canlanır. 

Turkuaz Taşının Faydaları Nelerdir? 
Turkuaz Taşının Faydaları Nelerdir?

Terazi Burçları İçin Safir Taşı

Terazi burcu taşı çeşitleri arasında yer alan ve etkili enerjisiyle dikkat çeken bir diğer taş ise safir taşı olarak bilinmektedir. Bireyin her daim zinde ve enerjik bir yapıya sahip olmasını sağlayan bu taş, bağışıklık sistemini güçlendirerek daha iyi çalışmasına yardımcı olur. Aynı zamanda kalp sağlığının korunmasını ve kalp ritimlerinin de dengeli olmasını etkiler.

İlişkiler arasında sadakat ve güveni oluştururken kişiler arası daha içten iletişim kurulmasını sağlar. Ayrıca safir taşının etrafa yaydığı yüksek enerji sayesinde insanlar arasında samimi bağlar oluşur.

Terazi Burçları İçin Safir Taşı

Terazi Burcu Taşları Ne Şekilde Kullanılmalıdır?

Terazi burcu taşı çeşitlerinin hepsi, bireyin duygusal açıdan kendisini daha iyi ve güçlü hissetmesine yardımcı olur. Terazi burcu bireyleri aşka olan inançlarıyla bilinirken bu doğal taşlar sayesinde ilişki içerisindeyken duygusal olarak daha az hasar almasını sağlar.

Terazi burcu doğal taşlarının ten ile temas ederek kullanılması, etkilerin ve enerjilerin bireye geçmesi açısında daha doğru olacaktır. Bu sebeple dilerseniz kolye, bileklik, halhal ya da yüzük gibi aksesuarlar ile birlikte burç taşlarını daima yanınızda taşıyabilirsiniz.  

Mücevher Dünyası ile Güvenli Altın Alışverişi

Sipariş ettiğiniz ya da etmeyi düşündüğünüz bütün ürünler aynı gün stoktan kargoya verilir. Beğendiğiniz model için üretim sürecini beklemenize gerek yoktur. Direkt olarak beğendiğiniz ürün stoklardan temin edilerek sizlere ulaştırılır. Ayrıca bütün ürünlerimiz sigortalı olarak tarafınıza gönderilir. Ödeme kolaylığı olarak kredi kartına 3 taksit imkanı mevcuttur. Ürün satın alırken peşin fiyatına 3 aya kadar taksit yaptırma şansınız vardır.

Bu durum yasal prosedürlere göre bazen farklılık gösterebilir. Ayrıca havaleye özel %10 indirim imkanı bulunur. Modellerimizde ölçü değişikliği yaptırma olanağınız mevcuttur. Bunu önceden bildirdiğiniz zaman ürün size istediğiniz ölçülerde gelir. 1952 yılından bu yana aktif olarak hizmet veren Mücevher Dünyası’ndaki bütün ürünler gerçek, TSE ve Ayar damgalı altınlardır.

Akdeniz Bölgesinin en büyük altın mağazası olarak bilinen Mücevher Dünyası, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutar. Ürünler en uygun fiyat garantisine sahiptir. YouTube ve Instagram üzerinden bizi takip ederek güncel fiyatlar ve modellerden haberdar olabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir