Kayseri Kuyumcular Odası | Adres, Telefon, Altın Fiyatları

Kayseri’nin Kapalı Çarşısı, Osmanlı Dönemi’nde yaptırılmış ve günümüzde İstanbul Kapalıçarşı’dan sonra en büyük ikinci Kapalıçarşı kabul edilmiştir. Günümüze dek pek çok restorasyondan geçen tarihi Kapalı Çarşı, yerli ve yabancı turistiyle kentte ticaretin kalbinin attığı en önemli noktadır. Kayseri’de altın kuru bu çarşıdan takip edilir. Gümüş takılar ve el işçiliği mücevher modelleri bir yana Kayseri’nin meşhur burma bileziği herkesin dilindedir.

El işçiliğiyle üretilen Kayseri Burması ağırlığı sebebiyle en pahalı kuyum ürünlerinden biridir. Burma bilezik dahil tüm altın takıları ve değerli metalden hazırlanan mücevherat çeşitlerini sarraf ve kuyumcularda bulmak mümkündür. Kayseri Sarraflar ve Kuyumcular Derneği, tarihi Kapalı Çarşı’nın esnafını da içinde barındıran yüzlerce sarraf ve kuyumcu üyesiyle hizmet veriyor. Kayseri Kuyumcular Odası iletişim bilgilerine makalemizin devamında ulaşabilirsiniz.

Kayseri Kuyumcular Odası İletişim Bilgileri

Kayseri Sarraflar ve Kuyumcular Derneği, 1975 yılında kurulmuştur. Derneğin amacı; beş bin yıllık tarihi geçmişe sahip kuyumculuk sanatının gelişmesini ve Türk kuyumculuğunu dünyada hak ettiği yere getirmektir. Birliğin günümüzdeki başkanı Adnan İncetoprak’tır. Kayseri’nin tüm ilçelerinde hizmet veren sarraf ve kuyumcuların birçoğu, derneğin kayıtlı üyeleridir. Kayseri Kuyumcular Odası, Cumhuriyet Mahallesi Vatan Caddesi Belediye İş Merkezi Kat: 6 No: 601 38040 Melikgazi adresinde faaliyet göstermektedir.

Kayseri Kuyumcular Odası

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Adres: Cumhuriyet Mah. Vatan Cad. Belediye İş Merkezi Kat: 6 No: 601 38040 Melikgazi / KAYSERİ
Telefon: 0 (352) 222 71 49
Faks: 0 (352) 222 90 51
E-mail: [email protected]
Web Sitesi: www.kaysarder.org.tr

Kayseri Altın Satışları

Kayseri ilimiz, İç Anadolu Bölgesi’nin geçmişten günümüze en iyi şekilde yansıtan, tarihiyle, kültürel mirasıyla, sanayi, turizm, ekonomi, mimari ve sanatsal değerleriyle öne çıkan bir şehrimizdir. Sanatkarlara, ustalara, esnafa değer veren bu şehirde Kapalı Çarşı’yı her gün binlerce kişi ziyaret etmektedir. Yabancı turistler yöresel el işi ürünlere büyük bir ilgi duymaktadır. Gümüş işlemeleri hediyelik ürünler, yatırımlık çeyrek, has altın, 22 ayar altın, Osmanlı altını, takı çeşitleri, pırlanta ve diğer taşlarla hazırlanan mücevherler rağbet görmektedir. Kayseri’nin meşhur Burma bileziği ise bölge halkının değer verdiği sembolik altınlardan biridir. Kısacası, Kayseri’nin tüm ilçelerinde gerek hediyelik gerekse yatırımlık olarak altın ticareti oldukça yoğundur.

Kuyumcular Odası ve Kapalıçarşı gündemini takip ederek canlı altın kurunu öğrenebilirsiniz. Kayseri altın fiyatları piyasasını aşağıda paylaştığımız tablodan anlık olarak takip edebilirsiniz.

Kayseri Altın Fiyatları

Altın Türü Alış (TL) Satış (TL) % Saat
Altın (TL/GR) - - % -
Çeyrek Altın - - % -
Yarım Altın - - % -
Tam Altın - - % -
22 Ayar Bilezik - - % -
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir