His Taşı Hakkında Bilmeniz Gerekenler

his taşı

Hislere göre renk değiştiren, yanardöner mavi ve yeşil tonlarını barındıran ve farklı renklerde olabilen bu taşların anlamı merak edilmektedir. Yaklaşık 12 renk değiştiren bu büyüleyici taş, özellikleri ve faydaları ile öne çıkıyor. Takı ve aksesuar modellerinde gördüğümüz His taşlarının güçlü enerjilerinden siz de faydalanabilirsiniz. İşte, His taşı hakkında bilmeniz gerekenler!

His Taşı Faydaları Nelerdir?

"<yoastmark

His taşları tenle temas ettiğinde o anki hisleri belli eden özel taşlardır. Öfke, kızgınlık, mutluluk, sevinç ve pek çok duygu karşısında renk değiştirerek hislerimizi belli eder. Bu mucizevi doğal taşların sağlığa faydalı olduğunu da biliyoruz. İşte, His taşının faydaları;

  • Stresi önler ve gerginliği azaltarak rahatlamamızı sağlar.
  • Kötü enerjiyi kovar. Genel anlamda enerjimizi yükseltir.
  • Aurayı temizler.
  • Derin bir uykuya dalmamıza yardımcı olur.
  • Sabahları zinde uyanmamızı sağlar.
  • Boğaz ve boğazda oluşan enfeksiyonların iyileşmesinde etkilidir.
  • Duyguları ön plana çıkarır.

His Taşının Özellikleri Nelerdir?

His taşının en önemli özelliği duyguları yansıtması ve o anki hislerimize göre renk değiştirmesidir. Bu taşlar 12 rengi yansıtabilir. Stresten koruyan bu taşların yapısında volkanik lav taşı bulunur. His taşına dokunduğumuzda 2 saniye içinde duygu durumumuza göre rengi değişmektedir. Taşı satın alırken bunu deneyebilirsiniz. Doğada oldukça ender bulunur ve ana vatanı Orta Asya’dır. Renkleri vücut sıcaklığına bağlı olarak değişir ve 12 farklı duyguyu ortaya çıkarır.

  • Sarı renk mutluluk,
  • Mavi renk stres,
  • Yeşil renk kıskançlık,
  • Koyu yeşil renk üzüntü,
  • Kırmızı renk öfke,
  • Mor renk hassasiyet,
  • Turuncu renk hoşlanma anlamına gelir.

His Taşı Renkleri ve Türleri Nelerdir?

his taşı

His taşının renkleri sarı, mavi, yeşil, kırmızı, mor ve turuncu ile ara tonları şeklindedir. 12 rengi yansıtabilen bu taşlar, duygu durumuna göre renk değiştirir. Meteor taş ve Emotion stone isimleriyle de anılan His taşları, genellikle çok renkli boncukların bir araya dizildiği takı ve tespihlerde görülür.

His Takı ve Mücevher Modelleri

Orijinal His taşları doğal taş satan dükkan ve mağazalarda bulunur. Züccaciye, bijuteri ve e-ticaret sitelerinde gerçeğine rastlanmıyor. Bu ürünler sentetik ve sahte olabiliyor. His taşı kolye, His taşı küpe, His taşı bileklik, His taşı yüzük, tespih, dekor taşları gibi farklı türlerde satılıyor. Baş ucunuzda tutup enerjisinden faydalanmak için takı dışında biblo veya dekoratif amaçlı küçük taşlarını bulabilirsiniz. Piyasaya göre ortalama bir fiyat vermek gerekirse, 100 liradan başlayan fiyatlara bilekliklerini bulabilirsiniz. Özel tasarım ve el işçiliği ile hazırlanan ürünlerde fiyatlar dörtlü hanelere çıkabilir.

His Taşı Fiyatı Ne Kadar?

Doğal taş satan zanaatkarlardan orijinalini temin edebileceğiniz bu taşların fiyatı gayet makuldür. Takı ve mücevherde kullanıldığında, üründeki diğer materyallere göre fiyatı şekillenir. Örneğin altın veya gümüş bir takıda kullanılan his taşları daha pahalı olacaktır. Dekoratif süs eşyaları ve günlük takı çeşitlerinin fiyatı ise daha uygundur.

Mücevher Dünyası ile Güvenli Altın Alışverişi

Sipariş ettiğiniz ya da etmeyi düşündüğünüz bütün ürünler aynı gün stoktan kargoya verilir. Beğendiğiniz model için üretim sürecini beklemenize gerek yoktur. Direkt olarak beğendiğiniz ürün stoklardan temin edilerek sizlere ulaştırılır. Ayrıca bütün ürünlerimiz sigortalı olarak tarafınıza gönderilir. Ödeme kolaylığı olarak kredi kartına 3 taksit imkanı mevcuttur. Ürün satın alırken peşin fiyatına 3 aya kadar taksit yaptırma şansınız vardır.

Bu durum yasal prosedürlere göre bazen farklılık gösterebilir. Ayrıca havaleye özel %10 indirim imkanı bulunur. Modellerimizde ölçü değişikliği yaptırma olanağınız mevcuttur. Bunu önceden bildirdiğiniz zaman ürün size istediğiniz ölçülerde gelir. 1952 yılından bu yana aktif olarak hizmet veren Mücevher Dünyası’ndaki bütün ürünler gerçek, TSE ve Ayar damgalı altınlardır.

Akdeniz Bölgesinin en büyük altın mağazası olarak bilinen Mücevher Dünyası, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutar. Ürünler en uygun fiyat garantisine sahiptir. YouTube ve Instagram üzerinden bizi takip ederek güncel fiyatlar ve modellerden haberdar olabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir