CC Krem Nedir? Faydaları Nelerdir?

CC Krem Nedir?

CC Krem nedir, faydaları ve diğer kremlerden farkı nelerdir gibi sorular, birçok kadın takipçimiz tarafından merak edilmektedir. Makyaj ve kişisel bakım sektörü her geçen gün gelişmesiyle birlikte ürünlerdeki çeşitlilik artmıştır. Konturlar, highlighterlar, kaş kalemleri, allıklar, kapatıcılar vb. kozmetik ürünler firmalar tarafından tüketicilere sunulmaktadır. Günümüzde de CC Kremler de kapatıcının yerini tutmaya başlamıştır. Bu krem türünün fondötenden daha çok tercih edilmesinin nedeni cilde doğal bir görünüm ve ışıltı kazandırmasıdır. Kozmetik dünyasında önemli yeri olan bu CC Kremlerin farklı natürel çiçeklerden yapılmış serileri mevcuttur.

CC Krem Nedir?

CC kelimesi, İngilizce “colour correcting” anlamına gelmektedir ve bu kelimelerin anlamı renk eşitsizliği gidericidir. Aslında bu krem makyaj ürünü olarak kozmetik ürünlerin arasında yer almaktadır. Ayrıca bu kremlerin çeşitleri bulunmaktadır ve cilt tiplerine göre üretilmektedir. Yağlı ve kuru ciltler için farklı CC kremler mevcuttur.

Bu krem yüzdeki renk eşitsizliğini, kızarıkları, sivilceleri kapatmada tercih edilmektedir. Yani krem yüzümüzün renk pigmentiyle uyumlu şekilde dağılım göstermektedir. Cildinizin daha parlak ve güzel görünmesi için CC Kremler sizin için faydalı olacaktır. Ayrıca kremin yapısında C ile E vitamini olduğu için insan yüzüne fondötenler kadar zarar vermez ve cildin nem dengesini tamamlamakta önemli bir rol oynar.

İnce bir yapıya sahip olup sanki cildinizde yokmuş gibi durmaktadır. Hatta fondötenden daha çok tercih edilmektir çünkü cilt üzerine eşit bir dağılım göstermektedir. Ayrıca eğer UV ışınlarından korunmak istiyorsanız bu krem güneş kremi yerine de kullanılabilir.

CC Krem Nasıl Sürülür?

Kremimizin uygulanış şekli basittir. Cildinizi temizledikten sonra fondötenden önce kullanabilirsiniz. Elinize bir damla akıtın ve yüzüne eşit bir şekilde yayın veya yüzüne sürdükten sonra makyaj süngeri veya makyaj fırçası ile dağıtın.

CC Krem Nasıl Sürülür?

CC Kremin Faydaları Nelerdir?

CC Krem içindeki formüller sayesinde kısa zaman içerisinde yorgun görünen bir cildi onarma ve sivilce izlerini iyileştirme gibi mucizevi yapıya sahiptir. Cildindeki kusurlardan yakınan ve makyajı istediği gibi görünmeyen kadınların kurtarıcısıdır.

Ayrıca SPF içeriği ile güneşin zararlı etkilerine karşı koyup leke oluşumunu da engellemektedir. Cildin günlük bakım ihtiyacını karşılamada da etkili olan bu krem, nemlendirici ve ağda sonrasında kullanılabilir.

Ciltteki renk değişikliğinde rahatsız olan kadınlar bu ürünün renk eşitsizliği daha iyi dağıttığını iddia etmektedir. Aynı zamanda fondöten ve pudraya göre daha doğal bir görüntü kazandırır. Ürünün en güzel faydalarından bir diğeri ise cilde ışıltı katmasıdır. Gün içerisinde cildimiz yorgun düştüğü için cildin yorgun görünmesini de ortadan kaldırır. Ayrıca kremin üstüne fondöten sürüldüğünde cildin daha doğal görünmesini sağlanmaktadır.

CC Krem Seçimi Nasıl Yapılır?

CC Krem seçerken dikkatli olmak gerekmektedir. Herkesin kendine has bir cilt yapısı olduğu için kremin özen gösterilerek seçilmesi gerekmektedir. Aksi takdirde yüzde tahriş olma ve uyumsuz bir görünüm yaratma sorunlarıyla karşı karşıya kalınabilir. Kuru ciltler için ıslak dokusu olan kremler kullanılmalıdır.

CC Krem Seçimi Nasıl Yapılır?

BB ve CC Krem Arasındaki Farklar Nelerdir?

Kullanıcılar tarafından en çok merak edilen konulardan biri CC ve BB Kremlerin arasındaki farktır. CC kremin kıvamı BB kremlerden biraz daha hafiftir. Bu da CC kremin sivilceye yatkın yağlı ciltler için daha faydalı olabileceği anlamına gelmektedir. CC Krem daha çok hassas cilt tipi için uygundur.

  • BB kremler sivilcelerden ve kızarıklardan şikâyet eden kullanıcılar için uygundur.
  • BB Kremler fondöten kadar kapatıcı değildir ve sadece cilt üzerinde doğal bir görünüm kazandırır.
  • BB Krem doğallığı sevenler için ten makyajı ürünüdür.
  • BB kremler renkli nemlendiricilerdir.
  • BB Krem fondöten ile birlikte kullanarak sağlıklı ve etkili bir görüntü kazandırır.
  • CC Krem BB Krem’e göre daha az nemlidir.
  • CC Krem daha çok cilt lekeleri ve cilt tonunu eşitlemek için kullanılır.
  • CC Krem düzenli olarak kullanıldığında cilt sorunları onaran sihirli bir kozmetik ürünüdür.
  • CC Kremin koruyucu ve nemlendirici özelliği vardır.
  • CC Krem Antioksidan, C ve E vitaminleri içerir.

Mücevher Dünyası ile Güvenli Altın Alışverişi

Sipariş ettiğiniz ya da etmeyi düşündüğünüz bütün ürünler aynı gün stoktan kargoya verilir. Beğendiğiniz model için üretim sürecini beklemenize gerek yoktur. Direkt olarak beğendiğiniz ürün stoklardan temin edilerek sizlere ulaştırılır. Ayrıca bütün ürünlerimiz sigortalı olarak tarafınıza gönderilir. Ödeme kolaylığı olarak kredi kartına 6 taksit imkanı mevcuttur. Ürün satın alırken peşin fiyatına 6 aya kadar taksit yaptırma şansınız vardır. Bu durum yasal prosedürlere göre bazen farklılık gösterebilir. Ayrıca havaleye özel %10 indirim imkanı bulunur. Modellerimizde ölçü değişikliği yaptırma olanağınız mevcuttur. Bunu önceden bildirdiğiniz zaman ürün size istediğiniz ölçülerde gelir. 1952 yılından bu yana aktif olarak hizmet veren Mücevher Dünyası’ndaki bütün ürünler gerçek, TSE ve Ayar damgalı altınlardır.

Akdeniz Bölgesinin en büyük altın mağazası olarak bilinen Mücevher Dünyası, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutar. Ürünler en uygun fiyat garantisine sahiptir. YouTube ve Instagram üzerinden bizi takip ederek güncel fiyatlar ve modellerden haberdar olabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir