Altın Çocuk & Bebek Künye Modelleri ve Fiyatları

Bebek Künye Modelleri

Bebek künye modelleri, altın takılara ilgi duyan yetişkinlerin dikkatini çekmeyi başarır. Ürünler hem kendi bebeğiniz için hem de sevdiğiniz insanların dünyaya getirdiği bebekler için en ideal hediye seçeneklerinin başında bebek künye modelleri yer alır. Şık duruşlarının yanı sıra ileriye dönük yatırım açısından avantajlı olan ürünler, geçmişten günümüze her dönem sıkça tercih edilir. Gerçek altın kullanılarak üretilmiş olan bu modeller, bebeklerin hassas ciltlerinde güvenle kullanabilme imkanı sunar. Değişik figürlerin haricinde isim yazılabilen modeller de rağbet gören seçenekler arasında yer alır. Kız bebeklere hitap eden künye modellerinin haricinde erkek bebeklerin kullanımı için uygun olan seçenekler mevcuttur. Çocuk künye modellerinin altın olması, özellikle onların hassas cildi için büyük önem arz eder. Ayrıca yıllar geçse dahi kararma ya da renginde solma gibi olumsuz durumlar olmaması ürünlerin tercih edilme sebeplerinden biridir. Değişik detaylara sahip olan bebek künye modelleri, konforlu kullanım imkanlarıyla beğeni kazanır. Ürünler bebeklik döneminin yanı sıra çocukluk döneminin de bir kısmında kullanılabilir. 

Değişik Detaylarıyla Dikkat Çeken 14 Ayar Bebek Künye Çeşitleri

14 Ayar Bebek Künye Çeşitleri
14 Ayar Bebek Künye Çeşitleri

14 ayar bebek künye çeşitleri içinde %58.5 oranında saf altın bulundurur. Genel olarak kulp kısımlarında 14 ayar olduğunu gösteren 585 sayısı yer alır. Bazen 14K şeklinde ifadelere denk gelmeniz mümkündür. Burada yer alan “K” harfi, karat anlamına gelir. Ayar kelimesiyle aynı anlama gelir. Ülkemizde altının durumunu ifade ederken ayar kullanılır. Uluslararası tabirlerde ise bu durum karat olarak ifade edilir. Bebek künye altın modellerin kulp kısımları genel olarak ayarlanabilir bir yapıya sahiptir.

Bu sayede bebeklerin büyümesine bağlı olarak kalınlaşan bileklerinde aynı ürünü daha uzun süre kullanabilme şansınız oluşur. Ürünlerin ağırlığı ise taş ve figür detaylarına göre değişiklik gösterir. Ürünlerin zincir kısımlarının son derece dayanıklı olması sayesinde bebekler gün boyu rahat rahat kullanabilirler. Ayrıca kulp kısımlarında da özel kilit sistemine yer verilir. Bu sayede bebekler kolay kolay açamaz. Dolayısıyla kaybolma ya da düşme gibi durumlar söz konusu olmaz. Bebeklerin minik bileklerinde hareketli bir görünüm oluşturmak adına bu ürünleri tercih edebilirsiniz. 

22 Ayar Bebek Künye Modelleri ve Özellikleri

22 Ayar Bebek Künye Modelleri ve Çeşlitleri
22 Ayar Bebek Künye Modelleri ve Çeşitleri – Resme Tıklayınız

Özellikle ileriye dönük yatırım yapmak amacıyla bebeğine bir takı almak isteyen anne babalar 22 ayar bebek künye modellerine daha fazla yönelirler. Üretiminde kullanılan altın oranının fazla olması, ilerleyen dönemlerde daha fazla değer kazanmalarını sağlar. Üzerinde renkli taşların hakim olduğu ve düz zincirler ilerleyen bebek künye seçenekleri hareketli yapıları sayesinde onların hayal dünyasına da inmeyi başarır. İki sıra taşlı, tek sıra taşlı ya da sadece zincir şeklinde dizayn edilmiş olan seçenekler de vardır. Reşat liralı modeller son dönemlerde yoğun rağbet gören ürünler arasında yer alır. Modellerin ağırlığı değişiklik gösterir. Satın alırken bu detayı göz önünde bulundurmanız tavsiye edilir. Bazı modeller 4 gram, bazı modeller 6 gram bazı modeller ise 7 gram ağırlığına sahiptir. Taş ve işçilik detayları ürünlerin ağırlığına doğrudan etki eder. 22 ayar bebek künye modellerinde kullanılan altın oranı 91,6 şeklindedir. Künyelerin genel olarak kulp kısımlarında kaç ayar olduğunu anlamanızı sağlayan sayılar bulunur. 22 ayar olan modellerde 916 yazar. 

Üzerine İsim Yazılabilen Altın Bebek Künye Modelleri 

Üzerine İsim Yazılabilen Altın Bebek Künye Modelleri 
Üzerine İsim Yazılabilen Altın Bebek Künye Modelleri – Resme Tıklayınız

Klasik zincirli modellerin yanı sıra isim yazılabilen bebek künye modelleri de yoğun rağbet görür. İsim yazılan seçeneklerin orta kısmında bir adet levha bulunur. Bu levhaya isimler lazer yöntemiyle ya da kabartmalı olarak yazılır. Zincir kısımlarında ise çiçek, nazar boncuğu ya da kalp gibi değişik figürlere yer verilir. Bazı modellerde ise Pepee gibi çizgi film karakterlerine denk gelebilirsiniz. Figürlerde pembe, kırmızı ya da mavi gibi farklı renk tonlarına da denk gelme ihtimaliniz vardır. Ürünler 14 ayar ya da 22 ayar gibi farklı özelliklere sahip olabilir. Altınlar, yapıları gereği bebeklerin cildinde alerjik sorunlara yol açmaz. Ancak onların ne kadar hareketli bir yapıda olduklarını göz önünde bulundurmanız tavsiye edilir. Künyelerin ağızlarına ya da gözlerine doğru götürme ihtimalleri oldukça yüksektir. Bu nedenle takarken doğru şekilde takmanız büyük önem arz eder. Parlatma işlemlerini ise evde kolayca yapmanız mümkündür. Rendelenmiş beyaz sabunlu suyun içinde ortalama 45 dakika kadar bekletmeniz ürünlerin parlak görünüme kavuşması açısından yeterli olur. 

Bebekler İçin Altın Satın Alırken Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar Nelerdir? 

Altın Künye Satın Alırken Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar
Altın Satın Alırken Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar – Resme Tıklayınız

Söz konusu hem bebekler hem de altın ürünler olduğu zaman seçim sürecinde ekstra titiz davranmakta fayda vardır. Eğer yatırım amaçlı satın almayı düşünüyorsanız 14 ayar yerine 22 ayar modellerden birini tercih etmeniz daha doğru olur. Ama asıl amacınız yatırım yapmak yerine görünüm ve kullanımsa 14 ayar modelleri de tercih edebilirsiniz. Bebek künye modelleri genel olarak kulp kısmından ayarlanabilir şekilde dizayn edilir. Ancak bazı modellerin kulp kısmı sabittir. İlerleyen dönemlerde de çocuğunuzun ürünleri kullanmasını arzu ediyorsanız ayarlanabilir kulp sistemine sahip olan modellerde karar kılabilirsiniz. Bebeğinizin hassas bilek yapısını göz önünde bulundurarak hafif şekilde dizayn edilmiş olan seçenekler arasında bir seçimde bulunmanız onların konforu açısından daha doğru olabilir. Bebek künye modelleri, zaten son derece hafif bir yapıya sahiptir. Ancak yine de kaç gram olduğu gibi teknik bilgilere de göz atmanızda fayda vardır.

Bebek Künye Modelleri ve Fiyat Aralıkları 

Üzerine İsim Yazılabilen Altın Bebek Künye Modelleri 
Bebek Künye Modelleri ve Fiyat Aralıkları – Resme Tıklayınız

Tıpkı diğer altın ürünlerinde olduğu gibi bebek künye modellerinin de fiyat aralıkları farklılık gösterebilir. Kullanıcılar modeller arasında inceleme yaparken seçim unsurunu da göz önünde bulundururlar. Seçenekler için net bir rakam vermek doğru olmaz. Kur oranındaki aktif değişiklikler ürünlerin satışa sunulduğu fiyat skalası üzerinde de doğrudan rol sahibi olur. Modelleri sadece kendi çocuğunuz için değil sevdiğiniz insanların çocuklarına hediye etmek için de tercih edebilirsiniz. 14 ayar modeller ile 22 ayar modeller arasında fiyat farklılıkları olması son derece normaldir. Satın alma sürecinde bu tarz detayları göz önünde bulundurmanız doğru seçimler yapmanız noktasında önem arz eder. Ayrıca modellere ilave edilen parlak taşlı figürler de satış rakamlarına etki eden unsurlar arasında yer alır. İşçilik oranının yüksek olması fiyat skalasının otomatik olarak yükselmesine etki eder. Mücevher Dünyası’nda yer alan bütün bebek künye modellerini ve fiyat aralıklarını detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. Yaptığınız incelemeler sonucunda bebeğiniz için en şık ve bütçeniz için ise en uygun ürünü kısa bir zaman dilimi içerisinde kolayca bulabilirsiniz. 

Mücevher Dünyası ile Güvenli Altın Alışverişi

Sipariş ettiğiniz ya da etmeyi düşündüğünüz bütün ürünler aynı gün stoktan kargoya verilir. Beğendiğiniz model için üretim sürecini beklemenize gerek yoktur. Direkt olarak beğendiğiniz ürün stoklardan temin edilerek sizlere ulaştırılır. Ayrıca bütün ürünlerimiz sigortalı olarak tarafınıza gönderilir. Ödeme kolaylığı olarak kredi kartına 6 taksit imkanı mevcuttur. Ürün satın alırken peşin fiyatına 6 aya kadar taksit yaptırma şansınız vardır. Bu durum yasal prosedürlere göre bazen farklılık gösterebilir. Ayrıca havaleye özel %10 indirim imkanı bulunur. Modellerimizde ölçü değişikliği yaptırma olanağınız mevcuttur. Bunu önceden bildirdiğiniz zaman ürün size istediğiniz ölçülerde gelir. 1952 yılından bu yana aktif olarak hizmet veren Mücevher Dünyası’ndaki bütün ürünler gerçek, TSE ve Ayar damgalı altınlardır.

Akdeniz Bölgesinin en büyük altın mağazası olarak bilinen Mücevher Dünyası, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutar. Ürünler en uygun fiyat garantisine sahiptir. YouTube ve Instagram üzerinden bizi takip ederek güncel fiyatlar ve modellerden haberdar olabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir