22 Ayar Bebek Bilezik Modelleri ve Fiyatları

22 Ayar Bebek Bilezik Modelleri ve Fiyatları

22 ayar bebek bilezik modelleri, kız bebeği olan kişilere alınacak en özel ve anlamlı hediye seçeneklerinin başında yer alır. Ayrıca kız çocuğu olan anne ve babalar tarafından da altın bebek bilezik çeşitleri her zaman yoğun ilgi görür. Hem yatırım hem de kullanım açısından son derece ideal olan ürünler, farklı detaylarıyla ön plana çıkar. Altının kaliteli yapısı sayesinde uzun süre ilk günkü görünümünü korumayı başaran bebek bilezikleri, aynı zamanda onların hassas ciltlerine de zarar vermeyen bir yapıya sahiptir. Ergonomik tasarımları sayesinde, bebekleriniz bu ürünleri gün içerisinde rahatlıkla kullanabilir. Değişik görünüm ve farklı detaylara sahip olan modeller, bebeklerin renkli dünyasına inerek onlara hitap etmeyi başarır. Altın sarısının göz dolduran renk tonunun, değişik detaylarla hareketli bir hale getirilmesi ürünlerin bambaşka bir görünüme kavuşmasında etkili olur. Ayrıca ürünlerde farklı renk tonlarına sahip olan taş detaylarına denk gelebilirsiniz. Modellerin tamamının görselleri mevcuttur. Ürünleri detaylı bir şekilde arayarak arayışlarınıza ve bebeğinize uygun olan modeli kolayca bulabilirsiniz. 

Dikkat Çekici Tasarımlara Sahip 22 Ayar Bebek Bilezik Modelleri 
Dikkat Çekici Tasarımlara Sahip 22 Ayar Bebek Bilezik Modelleri- Resme Tıklayınız

Dikkat Çekici Tasarımlara Sahip 22 Ayar Bebek Bilezik Modelleri 

22 ayar bebek bilezik modelleri arasında hem klasik bilezik görünümüne sahip olan hem de kelepçe şeklinde dizayn edilmiş olan çok sayıda seçenek bulunur. Seçenek sayısının fazla olması anne ve babaların, bebekleri için en ideal seçeneği kısa süre içerisinde kolayca bulmasına yardımcı olur. Modeller; yeni doğan bebek grubundan çocuk yaş grubuna kadar kullanım için uygundur. Ürünlerin ağırlıkları modellere göre farklılık gösterir. 5 gram, 6 gram ya da 7 gram gibi değişik gramaj oranlarına sahip olan seçenekler vardır. Yetişkin çeşitlerinde de yoğun rağbet gören örme bilezik modelleri, bebekler için de özel olarak dizayn edilir.

Bunun yanı sıra düz ve son derece sade bir yapıda tasarlanmış olan seçenekler de mevcuttur. Kelepçe şeklinde dizayn edilen seçenekler de en az klasik bilezik modelleri kadar rağbet görür. Basit bir hareketle açıp kapanabilen kelepçe tasarımlar, özel kilit sistemi sayesinde bebeklerin güvenle kullanmasına imkan tanır. Ürünleri merak ettiğiniz bütün detaylarla beraber inceleyerek bebeğiniz adına doğru bir seçimde bulunabilirsiniz. 

Figür Detaylarıyla Öne Çıkan 22 Ayar Altın Bebek Bilezik Modelleri 

Bebekler, kendi karakterlerine göre renkli ve hareketli ürünler severler. Bu durum takı modelleri için de geçerlidir. 22 ayar bebek bilezik çeşitleri, sade ve şık tasarımlarıyla ön plana çıkar. Bunun yanı sıra farklı figürlerin yer verildiği kelepçe şeklindeki tasarım seçenekleri de vardır. Sevimli kedi Hello Kitty figürünün yer aldığı kelepçe tasarımları, kız çocuklarının renkli dünyasına hitap etmeyi başarır. Kaliteli yapıları sayesinde gün içinde bebekler özgürce hareket edebilir. Altın bebek kelepçe ve bilezik  tasarımları, bebeği olan yakınlarınıza hediye etmeniz için de en ideal seçeneklerin başında yer alır. Şık ve zarif görünümlerinin yanı sıra kaliteli yapılarıyla ön plana çıkan modeller, bebeklerin bilek tiplerine uygun olacak şekilde dizayn edilir. Ancak 22 ayar olarak tasarlanan hem bebek kelepçe hem de klasik bebek bilezik modellerinin ölçüleri standart olarak ayarlanır. Bu nedenle seçim yaparken bebeğinizin bilek ölçüsünü doğru bilmenizde fayda vardır. Ölçüler dünya standartları baz alınarak belirlenir. Fakat yine de seçim yapmadan önce bebeğinizin bileğini ölçmeniz önerilir. 

22 Ayar Bebek Bilezik Modellerinin Merak Uyandıran Özellikleri

Altın, yüzyıllardan günümüze uzanan en kıymetli metal çeşitlerinin başında yer alır. Hem kolay işlenmesi hem yapısını uzun süre koruması hem de her geçen gün değerinde artış olması, insanların altın ürünlere yönelmesinde rol oynar. Ancak doğru seçimler yapabilmeniz için ürünlerin özelliklerini iyi bilmeniz gerekir. 22 ayar altın bebek bilezik ve kelepçe modellerinin içerisinde %91,6 oranında saf altın bulunur. Tamamına yakın bir kısmının saf altından oluşması ürünleri fazlasıyla değerli yapar. %100 saf altın oranına sahip olan ürünlerin, yapısı oldukça yumuşak olduğu için yamulma ve şeklinin bozulma ihtimali fazladır. Bu nedenle insanlar çoğu zaman 22 ayar modellere yönelmeye tercih ederler. Ürünlerin kaç ayar olduğunu basit bir şekilde anlamanız mümkündür. Modellerin içeriğinde yer verilen saf altın oranı aynı zamanda ürünlerin milyem değerini gösterir. 22 ayar altın bebek bilezik modellerinin ve diğer ürünlerin milyem değeri 916’dır. Bileziklerin iç kısmında bu sayıyı gördüğünüz zaman elinizdeki ürünün 22 ayar olduğunu anlayabilirsiniz. Seçenekleri bu yönden de inceleyebilirsiniz. 

Bebek Altın Bilezik Modelleri Arasında En Doğru Seçimi Yapmak 

Altın takıların her birinin seçim süreci büyük hassasiyet gerektirir. Ancak söz konusu bebekler için alınacak altın takılar olduğu zaman bu durum ekstra hassasiyet bir hal kazanır. 22 ayar bebek bilezik modelleri arasında seçim yaparken öncelikle hangi amaçla satın almak istediğinize karar vermeniz gerekir. 22 ayar altın bilezik ve kelepçe modellerinin içerisinde bulunma yüksek orandaki saf altın, ürünlerin yatırım açısından da ideal olduğunu gösterir. Yani ürünler isterseniz yatırım isterseniz de kullanım amacıyla satın alabilirsiniz. Ancak yatırım amacıyla satın alınacak modellerin düz bir tasarımda ve sade bir yapıda olması gerekir. Aksi takdirde ilerde bileziği bozduracağınız zaman işçilik gibi unsurlar ürün değerinden düşülür. Bu da sizin zarar etmenize neden olabilir. Bu nedenle seçim yaparken satın alma amacınızı ön planda tutmanız tavsiye edilir. Bilek ölçüsü gibi detaylar da seçim sürecinde rol sahibi olur. Bebeğiniz için ideal bilezik modelini bulmak adına, basit yöntemlerle bilek ölçüsünü almanız mümkündür. Böylece bebeğinizin bileğine uygun olan ürünü kolayca bulabilirsiniz. 

Bebek Altın Bilezik İçin Bilek Ölçüsü Nasıl Alınır? 

Yetişkinler ve bebekler için bilezik ölçüsü almak son derece basit bir işlemdir. 22 ayar bebek bilezik satın almadan önce, bebeğinizin bilek ölçüsünü almanızda fayda vardır. Bu sayede bebeğinizin bileğine uygun olan ürünü kolayca bulma şansınız oluşur. Bilek ölçüsü almak için, önceden kullanılmış bir bilezik varsa; yatay olarak zemin üzerine koyup iç çapını cetvel yardımıyla ölçebilirsiniz. Daha sonra çap değerinin, ölçü listesinde ne anlama geldiğine bakabilirsiniz. Eğer bebeğiniz daha önce bilezik kullanmadıysa, ip yardımıyla da ölçüm işlemini yapmanız mümkündür. Bebeğinizin elinin bütün parmaklarını birleştirip yukarı bakacak şekilde avucunu tutmanız gerekir. Ardından baş parmağın kök kısmını iple sarmanız tavsiye edilir. Daha sonra ipi ölçtüğünüz noktadan kesip cetvelle kaç cm’e denk geldiğine bakabilirsiniz. Dilerseniz mezura yardımıyla da bebeğinizin bilek çevresini ölçmeniz mümkündür. Doğru bilek ölçüsüyle, bebeğiniz için doğru bilezik modelini kısa sürede bulabilirsiniz. 

22 Ayar Bebek Bilezik Modelleri ve Fiyat Aralıkları 

Modellerin fiyat aralıkları da seçim sürecinde rol sahibi olan unsurlar arasında yer alır. Ürünlerin fiyat skalası, güncel kur durumuna göre şekil alır. Bu nedenle bilezik satın almadan önce bir süre kur durumunu takip etmeniz önerilir. 22 ayar bebek bilezik fiyatları ürünlerin sahip olduğu ekstra figürlere göre farklılık gösterir. Ayrıca gram ve işçilik gibi unsurlar fiyatların aşağı ya da yukarı doğru oynamasına etki eder. Mücevher Dünyası’nda bulunan bütün 22 ayar altın bebek bilezik modellerini detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. Yaptığınız incelemeler neticesinde bebeğiniz ve bütçeniz için en ideal bilezik modelini bulmanız mümkündür. Seçenekleri incelerken  görsellerine de göz atabilirsiniz. 

Mücevher Dünyası ile Güvenli Altın Alışverişi

Sipariş ettiğiniz ya da etmeyi düşündüğünüz bütün ürünler aynı gün stoktan kargoya verilir. Beğendiğiniz model için üretim sürecini beklemenize gerek yoktur. Direkt olarak beğendiğiniz ürün stoklardan temin edilerek sizlere ulaştırılır. Ayrıca bütün ürünlerimiz sigortalı olarak tarafınıza gönderilir. Ödeme kolaylığı olarak kredi kartına 6 taksit imkanı mevcuttur. Ürün satın alırken peşin fiyatına 6 aya kadar taksit yaptırma şansınız vardır. Bu durum yasal prosedürlere göre bazen farklılık gösterebilir. Ayrıca havaleye özel %10 indirim imkanı bulunur. Modellerimizde ölçü değişikliği yaptırma olanağınız mevcuttur. Bunu önceden bildirdiğiniz zaman ürün size istediğiniz ölçülerde gelir. 1952 yılından bu yana aktif olarak hizmet veren Mücevher Dünyası’ndaki bütün ürünler gerçek, TSE ve Ayar damgalı altınlardır.

Akdeniz Bölgesinin en büyük altın mağazası olarak bilinen Mücevher Dünyası, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutar. Ürünler en uygun fiyat garantisine sahiptir. YouTube ve Instagram üzerinden bizi takip ederek güncel fiyatlar ve modellerden haberdar olabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir