14 Ayar Bebek Künye Modelleri ve Fiyatları

14 Ayar Bebek Künye

Bebek için altın takı denildiği zaman akla ilk olarak şüphesiz künye modelleri gelir. Son dönemlerde yoğun ilgi gören 14 ayar bebek künye çeşitleri, değişik detaylarıyla ön plana çıkmayı başarır. Künye modellerinin bebeklerin hassas ciltleri için son derece uygun olması anne ve babaların, ürünleri güven içerisinde tercih etmesi noktasında etkilidir. Kimi zaman ilerleyen dönemler için  yatırım yapmak amacıyla satın alınan bu ürünler çoğu zaman kullanım amacıyla tercih edilir. Ayrıca hediye seçenekleri açısından da en ideal bebek hediye alternatiflerinin başında yer alır. Özellikle yakın çevrenizden birinin bebeği için böyle bir hediye satın almanız, oldukça anlamlıdır. Miniklerin bileklerinde son derece şık bir duruşa imza atan modeller, aynı zamanda bebeklerin anlamlı ve değerli ilk hediyeleri olarak bilinir. Künye modellerinin hemen hemen hepsini isim yazdırma şansınız vardır. Ürünleri detaylı bir şekilde incelediğiniz zaman tam orta kısımda boş plaka olduğunu görebilirsiniz. Bu plakaya dilerseniz bebeğinizin ismini dilerseniz de isim ve soyisminin baş harflerini yazdırarak ürünü özelleştirebilirsiniz. 

Farklı Zincir Tasarımlarıyla Ön Plana Çıkan 14 Ayar Bebek Künye Modelleri 

Bebek Künye Modellerinin Bakımı Nasıl Yapılır? 
Ürünlere ulaşmak için resme tıklayın

İsim yazdırma imkanı bulunan 14 ayar bebek künye modelleri, göz alıcı altın sarısı renk tonuyla dikkat çeker. Ürünlere bebeğinizin ismini lazer ya da kabartma yöntemiyle yazdırma şansınız vardır. İki yanından zincir uzanan plakalar, son derece kaliteli bir yapıya sahiptir. Ayrıca şık ve zarif duruşlarıyla beğeni kazanır. Kavisli ya da düz şekilde dizayn edilmiş olan plakaların, iki yanından uzanan zincir detayları modellere göre farklılık gösterebilir. Bazı seçeneklerin zincirleri daha ince ve tek sıra halindeyken, bazı modellerin zincirleri daha kalın ve çift sıra halinde dizayn edilir.

Yine zincirlerin kimisinde ufak toplar sıralıyken kimisinde farklı figürler iç içe geçirilmiştir. Klasik yuvarlak halkaların iç içe geçmesiyle tasarlanan zincirlerin yanı sıra ufak kalpler, damla figürü ya da kanca gibi farklı detaylara yer verilen zincir tasarımları mevcuttur. Zincir detayları, ürünlerin şık görünmesinde oldukça etkilidir. Kavisli ve düz plaka seçeneklerin haricinde kıvrımlı plaka seçenekleri de vardır. Modellerin tamamı bebeklerin renkli hayal dünyaları ön planda tutulacak şekilde tasarlanır. 

Bebeklerin Zevkine Hitap Eden 14 Ayar Altın Künye Çeşitleri 

Bebek Künye Modelleri Arasında Seçim Yapmanın İncelikleri 
Ürünlere ulaşmak için resme tıklayın

14 ayar bebek künye çeşitleri, plaka tasarımlarıyla ön plana çıksa dahi yer verilen diğer figürlerle de dikkat çeker. Zincir kenarlarına ilave edilen kalp, balık, nazar boncuğu, çilek ya da uğur böceği gibi ekstra figürler ürünlerin renkli bir görünüme kavuşmasında rol oynar. Bu figürler klasik altın sarısı renk tonunun yanı sıra kırmızı, pembe, mavi ya da yeşil gibi değişik renklerde de dizayn edilir. Altın bebek künye modelleri çoğu zaman kız bebekleri için tercih edilse de erkek bebekler için de dizayn edilmiş tasarımlar mevcuttur. Ürünleri bebeklerin ilk doğduğu günden başlayıp ortalama 4 ya da 5 yaşlarına kadar kullanma şansınız vardır. Modellerin hemen hemen hepsinin zincir bölümleri isteğe bağlı olarak ayarlanabilir şekilde dizayn edilir. Bu sayede bebeğinizin kilo alımına bağlı şekilde kalınlaşan bileğine ayarlayıp künyeyi takma imkanınız oluşur. Künyelerin, ergonomik tasarımları bebeğinizin bileğine rahat bir şekilde takma ve çıkarma olanağı sunar. Seçenekleri incelerken görsellerini ve diğer detaylarını ön planda tutarak bir seçimde bulunabilirsiniz. 

Çizgi Film Karakterlerinden Dizayn Edilen 14 Ayar Bebek Künye Seçenekleri 

14 Ayar Bebek Bileklik
Çizgi Film Karakterlerinden Dizayn Edilen 14 Ayar Bebek Künye Seçenekleri

Altın bebek künye seçeneklerini dikkat çekici ve şık hale getiren, tasarımında yer verilen figürlerdir. Bebeklerin günden güne büyümesi ve bir şeyleri anlamaya başlaması, onların çizgi film karakterlerine duydukları ilginin artmasına neden olur. Bu nedenle anne ve babalar, bebeklerine bir ürün satın alırken bu çizgi karakterlerin yer aldığı tasarımları tercih etmeye özen gösterirler. Aynı durum künye modelleri için de geçerli olur. Seçenekler arasında standart figürlerin haricinde çizgi film karakterlerinin figürlerine de yer verilir. Hello Kitty figürü, özellikle kız bebeklerinin dikkatini çeken modeller arasında her zaman ilk sıralarda yer alır. Kedi sembolünü kafasına, tokasına ya da vücuduna yer verilen künyeler sevimli yapılarıyla beğeni kazanır. Maşa ile koca ayı, tweety, daisy duck ve şila karakterlerinin figürlerinin olduğu modeller de yine kız bebeklerinin radarına takılır. Pepee figürlü künye modelleri ise hem kız hem de erkek bebeklerinin dikkatini çeker. Çizgi film karakterlerinin bulunduğu modellerin çoğunda ilave olarak başka semboller yer alır. Seçenekleri inceleyip seçimlerinizi yapabilirsiniz. 

14 Ayar Altın Bebek Künye Modellerinin Sahip Olduğu Özellikler 

14 Ayar Altın Bebek Künye Modellerinin Sahip Olduğu Özellikler 
Ürünlere ulaşmak için resme tıklayın

Kararmaz yapısı ve cilt üzerinde olumsuz bir durum oluşturmaması sebebiyle 14 ayar bebek künye modelleri, onların kullanımı için son derece uygun ürünlerdir. Konu hakkında detaylı bilgi sahibi olmayan insanlar, ürünleri yakından tanımak adına bazı araştırma sürecine girerler. Öncelikle 14 ayarın ne anlama geldiğini bilmeniz gerekir. 14 ayar altın ürünlerin tamamının içinde %58,5 oranında saf altın vardır. Ayar oranı değiştikçe, ürünlerin içinde bulunan saf altın oranı da değişir. İnsanlar aynı zamanda 14 ayar ürünleri nasıl tanıyacaklarını da bilmek isterler. Bunun yapmanız gereken şey oldukça basittir. Künye modellerinin genel olarak kulp kısımlarında ya da nadiren iç kısımlarında 14 ayar olduğunu gösteren bir sayı bulunur. 585 sayısı, 14 ayar künye modellerinin ve diğer ürünlerin milyem değerini gösterir. Sayıyı gördüğünüz zaman ürünün 14 ayar olduğunu kolayca anlayabilirsiniz. Bu durum bütün 14 ayar altın ürünlerde aynıdır. Ayar oranı değişim gösterdikçe, ürünlerde yazan sayılar da değişiklik gösterir. Bu nedenle altın takı alışverişinizi güvenilir yerlerden yapmalısınız. 

Altın Bebek Künyesi Seçiminde Dikkat Edilecek Hususlar Nelerdir? 

22 Ayar Bebek Künye Modellerinin Özellikleri 
Altın Bebek Künyesi Seçiminde Dikkat Edilecek Hususlar Nelerdir?

Altın takı modelleri arasında seçim yaparken  dikkat edilmesi gereken birtakım noktalar vardır. Söz konusu bir de bebek için künye seçimi yapmaksa bu durum ekstra hassas bir hal kazanır. 14 ayar bebek künye çeşitleri arasında seçim yaparken, bebeğinizin kullanabileceği ve onların gün içindeki hareketlerini kısıtlamayacak ürünlere yönelmeniz tavsiye edilir. Güçlü zincir tasarımları sayesinde modelleri uzun süre kullanma imkanınız bulunur. Bu sayede bebeğinizin gün içindeki hareketlerine bağlı olarak ürünler deforme olmaz. Ayarlanabilir klips kısımları ise ürünlerin uzun süre kullanılabilmesine imkan tanır. Ayrıca klips kısımları çocukların kolay açabileceği şekilde değildir. Bu sayede gün içerisinde kazayla düşme ve kaybolma gibi olumsuz durumlar meydana gelmez. Modelleri incelerken, bebeğinizin zevkine hitap edecek ürünlere bakmanız daha doğru olur. 14 ayar altın künye modelleri, yatırım için doğru bir tercih olmayabilir. Tabii ki altın ürünler her zaman değerlidir. Ancak 14 ayar modeller çoğu zaman kullanım amacı için dizayn edilir. Ürünleri kullanım sırasında da hassas davrandığınız takdirde uzun süre kullanabilirsiniz. 

14 Ayar Bebek Künye Modellerinin Fiyat Aralıkları 

14 Ayar Bebek Künye
14 Ayar Bebek Künye

14 ayar bebek künye fiyatları, seçim sürecinde çoğu zaman karar verdirici bir görev üstlenir. İnsanlar, altın takı alacakları zaman fiyat aralıklarını da göz önünde bulundururlar. Altın bebek künye modellerinin fiyat aralıklarının şekil almasında güncel kur oranlarının rolü büyüktür. Piyasaya bağlı olarak meydana gelen bütün değişimler, ürünlerin satışa sunulduğu rakamlar üzerinde etkili olur. Bu nedenle fiyatlarla sık sık güncellemeler meydana gelebilir. Ürünlerin sahip oldukları bütün detaylar fiyat skalası üzerinde doğrudan rol sahibi olur. Taş, gram ve zincir detaylarının fiyatları belirleme noktasındaki etkisi büyüktür. Ayrıca işçilik gibi ekstra unsurlar da rakamların şekil almasında rol oynar. Gramaj bakımından ağır olan modellerin satışa sunuldukları rakamlar da daha pahalıdır. Ürünleri satın alırken işçilik detayını göz önünde bulundurursanız, ilerde ürünü bozdururken zarar etme şansınızı ortadan kaldırmış olursunuz. Mücevher Dünyası’nda yer alan bütün altın bebek künye modellerini inceleyebilirsiniz. Yaptığınız incelemeler sonucunda hem bebeğiniz hem de bütçeniz için en uygun ürünü kısa bir zaman dilimi içerisinde kolayca bulabilirsiniz. 

Mücevher Dünyası ile Güvenli Altın Alışverişi

Sipariş ettiğiniz ya da etmeyi düşündüğünüz bütün ürünler aynı gün stoktan kargoya verilir. Beğendiğiniz model için üretim sürecini beklemenize gerek yoktur. Direkt olarak beğendiğiniz ürün stoklardan temin edilerek sizlere ulaştırılır. Ayrıca bütün ürünlerimiz sigortalı olarak tarafınıza gönderilir. Ödeme kolaylığı olarak kredi kartına 6 taksit imkanı mevcuttur. Ürün satın alırken peşin fiyatına 6 aya kadar taksit yaptırma şansınız vardır. Bu durum yasal prosedürlere göre bazen farklılık gösterebilir. Ayrıca havaleye özel %10 indirim imkanı bulunur. Modellerimizde ölçü değişikliği yaptırma olanağınız mevcuttur. Bunu önceden bildirdiğiniz zaman ürün size istediğiniz ölçülerde gelir. 1952 yılından bu yana aktif olarak hizmet veren Mücevher Dünyası’ndaki bütün ürünler gerçek, TSE ve Ayar damgalı altınlardır.

Akdeniz Bölgesinin en büyük altın mağazası olarak bilinen Mücevher Dünyası, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutar. Ürünler en uygun fiyat garantisine sahiptir. YouTube ve Instagram üzerinden bizi takip ederek güncel fiyatlar ve modellerden haberdar olabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir