Altın Kaplama Revello Bayan Kaburga Saat

Bayan Kaburga Saat

Altın kaplama Revello bayan kaburga saat modelleri, son dönemlerde kadınların sık sık tercih ettikleri aksesuar seçeneklerinin başında yer alır. Şık ve zarif görünümlerinin yanı sıra sahip oldukları teknik detaylarla ön plana çıkan bu ürünler, günlük hayatın her alanında kullanım için uygundur. Ürünler günlük hayatın haricinde iş dünyasında ve özel davetlerde de kadınların şık görünümlerini tamamlamalarına yardımcı olur. Son derece kaliteli ve dayanıklı materyal seçimi sayesinde, ürünlerin uzun süreli kullanım ömrü bulunur. Revello marka kalitesi kapsamında satışa sunulmuş olan kaburga kadın kol saati modelleri, iddialı tasarımları üzerinde taşımayı seven kadınların ilk tercihleri arasında yer alır. Ergonomik yapıları sayesinde kolayca takıp çıkarabileceğiniz bu ürünler hafif tasarımlarıyla da dikkat çeker. Bileğinizi hassasiyetle sararak, gün içinde uzun süreli kullanımlarda dahi kendinizi rahat hissetmenize imkan tanır. Ürünleri kendi kullanımlarınız için tercih edebileceğiniz gibi sevdiğiniz kişilere hediye etmek amacıyla da seçebilirsiniz. Görsellerini ve sahip olduğu teknik özelliklerini detaylı bir şekilde inceleyebileceğiniz bu ürünleri, keyif içinde kullanabilirsiniz. 

İddialı Duruşlarıyla Revello Bayan Kaburga Saat Modelleri 

Revello marka kalitesine sahip olarak dizayn edilen bayan kaburga saat çeşitleri temelde ince ve kalın olmak üzere iki ayrı gruba ayrılır. İnce olan seçenek, kol saatinde daha sade ve naif seçimler yapmak isteyen kadınlara hitap eder. Kalın olan seçenek ise dikkat çekici ve iddialı aksesuarlar kullanmak isteyen kadınlara yönelik tasarlanır. Kaburgayı andıran görünümüyle ön plana çıkan bu kol saatleri, bileğinizi kelepçe misali saran bir yapıya sahiptir. Bu sayede kolayca bileğinize oturur. Kare şeklinde dizayn edilmiş olan kadran yapısı son derece hoş ve tarz bir görünümdedir.

Göz kamaştıran altın sarısı renk tonu, ürünü pek çok kıyafetinizle kombin yapma imkanı sunar. Özellikle abiye elbiselerle kullandığınız zaman arzu ettiğiniz şık görünüme kavuşmanız mümkün olur. Günlük hayatınızdaki kullanımlarınızda ise aynı tarza sahip çanta ve ayakkabı seçimi yaparak aradığınız şıklığı bulabilirsiniz. Ayrıca bu saat modellerini ince zincir bileklikler de kullanma olanağınız vardır. Yüzük, kolye ve küpe gibi ekstra aksesuarlarla ışıl ışıl bir stil imza atabilirsiniz. 

Revello Bayan Kaburga Saat Modellerinin Sahip Olduğu Teknik Donanımlar 

Revello Bayan Kaburga Saat Modellerinin Sahip Olduğu Teknik Donanımlar 
Revello Bayan Kaburga Saat Modellerinin Sahip Olduğu Teknik Donanımlar – Resme Tıklayınız

Kol saatlerinin ilk etapta görünümleri merak uyandırsa dahi sahip oldukları teknik donanımlar da kadınların ilgi alanına girer. Her iki ürün de quartz yani pilli çalışma sistemine sahiptir. Ürünün pil kısmı kadranın alt bölümünde yer alır. Pil değişimi yapmadığınız sürece bu kısımla ilgilenmenize gerek yoktur. Ayrıca ürünler analog olarak çalışma sağlar. Ortalama 5 atmye kadar su geçirmez özelliği mevcuttur. Özellikle kadın kullanıcılar, kol saati seçimi yaparken bu detaya fazlasıyla önem verirler. Rutin işlerini yaparken kollarında saatlerinin takılı olmasını arzu eden kadınlar için su geçirmez özellik büyük bir avantaj sunar. 5 atm su geçirmezlik oranı; elinizi yüzünüzü yıkarken ya da yağmurlu havalarda dışarıda olduğunuz zaman ürünün kullanılabilme imkanı bulunduğunu ifade eder. Mineral cam tipi sayesinde olası düşme ya da çarpma gibi olumsuz durumlar meydana geldiği zaman ürünler ekstra dayanıklılık sergiler. Bu sayede güven içerisinde kullanma olanağınız olur. Özel kilit sistemi ürünü taktığınızda otomatik olarak kapanır ve kendiliğinden açılma olasılığı neredeyse yok gibidir. 

Revello Bayan Kaburga Kol Saati Çeşitlerinin Görünüm Detayları 

Revello Bayan Kaburga Kol Saati Çeşitlerinin Görünüm Detayları 
Revello Bayan Kaburga Kol Saati Çeşitlerinin Görünüm Detayları – Resme Tıklayınız

Revello marka bayan kaburga saat çeşitlerinin hem ince olanının hem de kalın olanının dış görünüm detayları aynıdır. Kadranın iki kenar kısmında parlak ve beyaz taş detaylarına yer verilir. Kadran içinde yer alan saati gösteren nesneler rakam yerine düz çubuk şeklindedir. Ayrıca kadranın iç kısmında büyük harflerle Revello markasının logosu bulunur. Ürünleri kendi bilek ölçünüze göre sipariş etme şansınız vardır. Modellerin kasa çapı 31 mm ile 35 mm arasında farklılık gösterir. Kasa çap değeri ince ve kalın modellerde farklıdır. Modellerin her yeri altın sarısı renktedir. Yani dış tasarım altın kaplamadır. Kasa, kordon ve kadran kısımların paslanmaz çelik malzemelere yer verilmiştir. Paslanmaz malzemeler sayesinde modelleri uzun süre ilk günkü görünümleriyle kullanma şansınız vardır. Kadranın sağ kenarında bir adet düğme bulunur. Bu düğmeyi kendinize doğru hafif bir hareketle çektikten sonra çalıştırmanız mümkündür. Yukarı ya da aşağı doğru döndürerek saati kolayca ayarlamanız için tasarlanmıştır. Tüm kadınların beğenisini kazanan bu modellerle gittiğiniz ortamlarda tarzınızı konuşturabilirsiniz. 

Revello Bayan Kaburga Saat Fiyatları 

Revello Bayan Kaburga Saat Fiyatları - Resme Tıklayınız
Revello Bayan Kaburga Saat Fiyatları – Resme Tıklayınız

Modellerin seçim sürecinde tıpkı diğer ürünlerde olduğu gibi fiyat unsuru ön plana çıkar. Revello marka bayan kaburga saat modellerinin fiyat aralıkları, ürünlerin kalitesiyle doğru orantıda olacak şekilde belirlenir. İnce olan modelin satışa sunulduğu rakamlar, kalın olan modellerin satışa sunulduğu rakamlara oranla daha uygundur. Ayrıca ince modeller yapı olarak daha hafiftir. Seçim yaparken bu detayı da göz önünde bulundurabilirsiniz. Mücevher Dünyası ayrıcalığıyla kolay bir şekilde sahip olabileceğiniz bu modeller aynı zamanda Trendyol ve N11’de de en çok satan ürünler arasında yer alır. Her iki seçeneği de inceleyip seçimlerinizi yapabilirsiniz. 

Mücevher Dünyası ile Güvenli Altın Alışverişi

Sipariş ettiğiniz ya da etmeyi düşündüğünüz bütün ürünler aynı gün stoktan kargoya verilir. Beğendiğiniz model için üretim sürecini beklemenize gerek yoktur. Direkt olarak beğendiğiniz ürün stoklardan temin edilerek sizlere ulaştırılır. Ayrıca bütün ürünlerimiz sigortalı olarak tarafınıza gönderilir. Ödeme kolaylığı olarak kredi kartına 6 taksit imkanı mevcuttur. Ürün satın alırken peşin fiyatına 6 aya kadar taksit yaptırma şansınız vardır. Bu durum yasal prosedürlere göre bazen farklılık gösterebilir. Ayrıca havaleye özel %10 indirim imkanı bulunur. Modellerimizde ölçü değişikliği yaptırma olanağınız mevcuttur. Bunu önceden bildirdiğiniz zaman ürün size istediğiniz ölçülerde gelir. 1952 yılından bu yana aktif olarak hizmet veren Mücevher Dünyası’ndaki bütün ürünler gerçek, TSE ve Ayar damgalı altınlardır.

Akdeniz Bölgesinin en büyük altın mağazası olarak bilinen Mücevher Dünyası, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutar. Ürünler en uygun fiyat garantisine sahiptir. YouTube ve Instagram üzerinden bizi takip ederek güncel fiyatlar ve modellerden haberdar olabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir