Kar Tanesi Altın Kolye, Bileklik ve Küpe Koleksiyonu

kar tanesi altın koleksiyonu

Yılbaşının yaklaşması tüm sektörleri harekete geçirmeye başladı. Özellikle kar tanesi figürünün bulunduğu ürünler, yılbaşı dönemlerinin favori ürünleri arasındadır. Yılbaşını temsil eden sembollerin başında yer alan kar tanesi, kendine takı sektöründe de yer bulmayı başarır. Kolyelerden küpelere kadar pek çok takı çeşidinde bu sembole sık sık denk gelmeniz mümkündür. Mücevher Dünyası da, sizler için özel olarak kar tanesi altın koleksiyonunu hazırladı. Şık ve iddialı tasarımlarla zarifliğinizi gözler önüne koyabileceğiniz tüm seçeneklerle ilgili merak ettiğiniz detayları yazımızda sizlere aktaracağız. Peki kar tanesi takıların özellikleri ve fiyat aralıkları nelerdir? İşte detaylar!

Yılbaşının Sembolü Kar Tanesi Altın Küpe Modelleri

Kar Tanesi Altın Küpe
Kar Tanesi Altın Küpe

Kadınlara hitap edecek şekilde tasarlanan kar tanesi küpe modelleri, 14 ayar altın olarak sizlerin beğenisine sunulur. Kar tanesi temalı olan modeller, parlak taş detaylarıyla ön plana çıkar. Özel günlerde ışıltınızla dikkat çekmek isterseniz bu seçenekler tam size göre! Kulağınıza taktığınızda sabit bir şekilde duran bu küpe çeşitlerini, günlük hayatınızda da rahatça kullanma imkanınız vardır. Seçeneklerin bir kısmı kendiliğinden klipslidir. Bu klipler, güçlü bir yapıya sahip oldukları için kendiliğinden çıkma ya da açılma gibi olumsuz durumlar söz konusu olmaz. Tırnaklı sistemleri kolayca kapatıp kullanmanızı sağlar.

Kar Tanesi Altın Küpe
Kar Tanesi Altın Küpe

Diğer seçenekler ise klasik küpeler gibidir. Arkasında geçireceğiniz bir adet aparatı bulunur. Kolay bir şekilde takarak küpenizi kullanma imkanı sunar. Küpelerin klips ya da arka aparatında 14 ayar olduğunu belirten bir sayı bulunur. 585 sayısı elinizdeki ürünün 14 ayar olduğunu gösterir. Ayrıca TSE belgeli firmalar tarafından üretim yapıldığını ispat eden bir adet farklı sembol daha vardır.

Dikkat Çeken Kar Tanesi Altın Kolye Modelleri

Kadınların en favori takı çeşitleri arasında her zaman ilk sıralarda yer alan kolye modelleri, kar tanesi detaylarıyla bambaşka bir boyut kazanır. 22 ayar ve 14 ayar olarak farklı özelliklere de tasarlanan modeller, görsel açıdan da son derece zengindir. Dilerseniz zincirle beraber dilerseniz sadece uç şeklinde satın alma şansınız vardır. Zincir uzunlukları ve kalınlıklarına değişiklik gösterir. Bu sayede zevkinize hitap eden ürünleri daha kolay bulabilirsiniz.

Değişik model tasarımlarının sayıca fazla olması yaş grubu açısından da daha geniş kitlelere ulaşma noktasında büyük oranda etkili olur. Siyah, beyaz ya da daha farklı renk taşlarla donatılan kolyeler sevdiğiniz insanlara hediye etmeniz için oldukça iyi bir seçimdir. Bazı modellerde damla, kalp, kelebek ya da sonsuzluk gibi ekstra semboller yer verilir. Hatta yılbaşı ağacı şeklinde kar tanesiyle bütün haline getirilen modeller de yoğun rağbet görür. Seçeneklerin bir kısmında kolye ucunu çıkarıp ayrı ayrı şekilde kullanma olanağınız vardır. Bir kısmında ise kolye ucu ve zincir bütün halinde dizayn edilir. Ayrı parçalar şeklinde kullanma şansınız oluşmaz. Tamamı taşla kaplı seçenekler özellikle hareketli takılar seven kadınların ilgi odağı halindedir. Seçimlerini sadelikten yana kullanmak isteyen kadınlar için ise daha düz ve taşsız tasarımlar da mevcuttur.

Kolyelerin kulp kısımlarında kaç ayar olduğunu gösteren sayılar yer alır. 916 sayısı ürünün 22 ayar, 585 sayısı ise 14 ayar olduğunu gösterir. Ayrıca ürünlerin ağırlıkları da buna göre farklılık gösterebilir.

Göz Dolduran Kar Tanesi Altın Bileklik Modelleri

Kar tanesi altın bileklik
Kar tanesi altın bileklik- Resme Tıklayınız

Genel olarak 14 ayar şeklinde dizayn edilen kar tanesi bileklik modelleri, hem günlük yaşamda hem de özel hayatta rahat kullanım imkanı sunar. Bilek ölçülerinize göre ayarlama şansınızın bulunması sayesinde modeller arasında dilediğiniz gibi seçim yapma olanağı tanır. Kar tanesi bileklik modellerinde, tam orta kısmında büyük bir kar tanesi olan ve zincir kısmında farklı motiflerin yer aldığı seçenekler özellikle sade takımlardan hoşlanan kadınların ilgisini çekmeyi başarır. Bazı modellerde ise belirli aralıklarla koyulmuş farklı ebatlarda kar taneleri bulunur. Modeller tek renk ya da çift şeklinde dizayn edilmiş olabilir. Ürünlerde ölçü değişikliği yapma şansınız mevcuttur. Ancak bunu sipariş öncesinde belirtmeniz gerekir. Kulp kısımlarını incelediğiniz zaman ürünün kaç ayar olduğunu belirten sayıyı rahatlıkla görebilirsiniz.

Çocuklara Hitap Eden Kar Tanesi Altın Bileklik Modelleri

kar tanesi altın çocuk bileklik künye
kar tanesi altın çocuk bileklik künye- Resme Tıklayınız

Mücevher Dünyası, yılbaşına özel hazırladığı kar tanesi koleksiyonunda bebek ve çocuklara da yer verir. Onlar için özel olarak dizayn edilmiş olan bileklik modelleri çocukların renkli dünyasına hitap etmeyi başarır. Çocuklar için tasarlanmış olan modeller genel olarak 14 ayar altından yapılır. Dilerseniz üzerine isim yazma şansınız vardır. Bir yanda kar tanesi bir yanda ise farklı figürlerin yer aldığı isim yazılan bileklikler konforlu kullanım imkanını beraberinde getirir. Kulp kısımları ve diğer detaylar çocukların kullanımına uygun olarak dizayn edilir. Bu sayede günlük hayatlarında rahatlıkla kullanma imkanları oluşur. Gece yatarken bilekleri çocukların kolundan çıkarmanız, ürünlerin yamulmaması ve rahat uyku olanağı için önem arz eder.

 

Kar Tanesi Altın Koleksiyon Ürünlerinin Fiyat Aralıkları

Söz konusu altın takılar olduğu zaman kişiler fiyat aralıklarını da göz önünde bulundururlar. Kar tanesi koleksiyonunda yer alan ürünlerin hepsinin fiyat aralıkları değişkenlik gösterir. Bileklik, küpe ve kolye modelleri için belirlenen satış rakamları birbirinden farklıdır. Ayrıca skalanın şekil almasındaki en büyük etken kaç ayar olduğudur. 14 ayar ya da 22 ayar modellerin satışa sunulduğu rakamlar arasında bazı farklılıklar mevcuttur. Modeller ileriye dönük yapılan yatırımlar için çok uygun olmayabilir. Her ne kadar altın kurunda her geçen gün değişiklikler meydana gelse de, özle işçilik gerektiren ürünlerde kar marjı çok fazla değildir. Ayrıca taşlı modellerin de işçiliği son derece fazladır. Fiyatlar için araştırma yaptığınız zaman altın has kuruna göre şekil aldığını da görebilirsiniz. Fiyatların tamamı güncel olduğu için alışverişlerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz. Mücevher Dünyası’nda uygun fiyatlarla hayalini kurduğunuz şık takılara bu koleksiyon sayesinde sahip olma şansını elde edebilirsiniz.

Mücevher Dünyası ile Güvenli Altın Alışverişi

Sipariş ettiğiniz ya da etmeyi düşündüğünüz bütün ürünler aynı gün stoktan kargoya verilir. Beğendiğiniz model için üretim sürecini beklemenize gerek yoktur. Direkt olarak beğendiğiniz ürün stoklardan temin edilerek sizlere ulaştırılır. Ayrıca bütün ürünlerimiz sigortalı olarak tarafınıza gönderilir. Ödeme kolaylığı olarak kredi kartına 6 taksit imkanı mevcuttur. Ürün satın alırken peşin fiyatına 6 aya kadar taksit yaptırma şansınız vardır. Bu durum yasal prosedürlere göre bazen farklılık gösterebilir. Ayrıca havaleye özel %10 indirim imkanı bulunur. Modellerimizde ölçü değişikliği yaptırma olanağınız mevcuttur. Bunu önceden bildirdiğiniz zaman ürün size istediğiniz ölçülerde gelir. 1952 yılından bu yana aktif olarak hizmet veren Mücevher Dünyası’ndaki bütün ürünler gerçek, TSE ve Ayar damgalı altınlardır.

Akdeniz Bölgesinin en büyük altın mağazası olarak bilinen Mücevher Dünyası, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutar. Ürünler en uygun fiyat garantisine sahiptir. YouTube ve Instagram üzerinden bizi takip ederek güncel fiyatlar ve modellerden haberdar olabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir